Evo ovako ko nije gledao trebao bi... 2 trupca sa Fakulteta za fizicku kulturu objasnjavaju sve... Saplementi, ishrana trening.... nema problema...
Evo i nekih citata koje sam uzpeo da bacim na papir za vreme emisije....
"Svako ko se bavi sportom trebao bi da udje u bilo kakvu kondiciju bez ikakvih preparata, da bi organizam poceo sam da se bori za sebe, a sto se tice vrhunskog sporta preoprucujem da kada se dodje do nekog maximuma, tek onda uzmu preparate i na taj nacin podinu svoj organizam za dodatnih 20-30%"... Voditelj zakljucuje " Treba raditi na suvo, stici do svog maximuma, a onda koristiti preparate, e tek tad dolaze extra rezultati"...
Voditelj postavlja konkretno pitanje... Koji su to prosti, a koji slozen uh... Ovaj kao iz topa " Pazite, imate poli, di i monosaharide... Kad jedanput secer udje u misicnu celiju, odatle ne moze da izadje, a cuva se u obliku glikogena... Kad glikogen udje u misic on se veuje u 100 lanaca glukoze... A zasto u glikogen??? Jer kad stavite kasicicu secera u vodu on se odma rastopi
!@#$$$... Ako se glikogen vremenom ne koristi on se pretvara u masne naslage. Polisaharidi su najkvalitetniji, a to su testa koja jedemo...Omogucavaju jako veliku snagu i energiju"- e a onda prelaze na superkompenzaciju uh pred takmicenje i zasto to nije moguce u sportovima u kojim postoje kategorije po tezinama... Pitanje je bilo koji su kompleksni, a koji prosti...
Vrh emisije... Javlja se baba " Ja sam majka momka od 30 godina koji se bavio bb i zavrsio na heroinu... Zgrozena sam sto pricate o upotrebi anabolickih steroida i ostalih dopinga na mojoj omiljenoj TV... A njegov drug poznati bb izvrsio samoubistvo 2000 godine, bio je juniorski prvak Yugoslavije Oliver, ne secam se prezimena... Bio je na doping Vistrol, Nistrol i sve sto sam kod njega nalazila, posle je postao heroinski zavisnk, a sada je na lecenju... Najvece zlo u Srbiji je prof. Todorovic sa toksikologije na VMA" Voditelj je tek sada prekida...
Jedan trupac odgovara na pitanje " AS su psihostimulansi koji uticu na psihu nakon ostavljanja".... Pa pricao o ubistvima...
" Da bi se uspelo u treningu potreban je MRKOTRPAN rad..."
Voditelj pita... Sta su to endo, ekto, mezomorf??? Trupac " Uzmite Djordjevica i Rebracu, razlikaje 30 cm... Potreban im je sasvim drugaciji sistem rada... Visko osobe brze rastu u pubertetu, a centar za ravnotezu koji se nalazi u malom mozgu ima problema, znaci glava odlazi na veliku visinu i organizam nije svestan svoje visine, potrebno mu je vreme da se navikne..." Ocigledno je shvati svrhu cele price...
Sve sto je pod navodnicima je izaslo iz njihovih usta....
Ovo je bilo u premijeri u nedelju negde oko 5, 6 sati popodne.... Sve ovo sto sam pisao i jos ouno drugih urnebesnih odgovora mozete pogledati u repriznom terminu u sredu u 13h na pomenutoj televiziji....