Ovaj, treniram par mjeseci, i sta znam, ide fino, samo imam par problemcica. Tipa, losa cirkulacija. Ne samo tokom vrem ena kada ne treniram, nego cak i za vrijeme treninga (ono, tek u yadnje 20 min treninga, osjetim vecu cirklaciju i prokrvljenost, a tada sam vec na izmaku snage za ozbiljno treniranje,kao i to da sam pola sata posle treninga splasnutih misica, kao da nisam ni trenirao). Takodje, nekad u toku treninga, kao da imam manjak kiseonika, jer treba izmedju ponavljanja da odmorim par sekundi, i da udahnem duboko 2-3 puta da bih mogao da nastavim sa iducim ponavljanjem.
I tako, pretrayujuci internet, i suplemente za treniranje, cini mi se da su ovi NO reaktori stvar koja meni treba. E sad, u opisu ovih proizvoda , sve zvuci sjajno, povecan nivo energije, izdrzljivosti , cirkulacije, aerobnih mogucnosti... Ali, citajuci komentare korisnika, mali je broj onih koji su zadovoljni ovim proizvodima, i kod kojih su dali neki efekat.
Zato sam htio da pitam za misljenje, obzirom da ovi preparati nisu bas jeftini, tako da bih moj i onako ogranicen budzet mogao bolje iskoristiti.