Moze li neko obrazlozenje na ovo ? Posto je ismijavanje krenulo, volio bih da znam, po vama, zbog cega se ne slazete sa kontrolom estrogena tokom ciklusa i zbog cega je to stetno, ispravite me ako sam pogresno obavijesten ? Prihvatam sve sugestije.
Darko,ko je rekao da ismevam kontrolu estreogena u opste-bas naprotiv!!
Ismevam ovo oko ovih od "preko bare"
Pitanje-ti znas nekoga od tih?
ti si im davao inekcije pa znas tacno doze?
znas sigurno ko stoji iza tih strasnih imena i avatara?
itd itd itd
to mi je smesno
Ja kod vas u BiH znam nekolicinu dobrih bb-a
Tvoja nekolcina prethodnih postova nagovestava da MNOGO cistas,ali da si napravio apsolutni HAOS sam sebi i da jednostavno izgubio si sebe u moru infomracija koje si citao,a gde si TI tj tvoja percepcija necega sto je "razumno" odlucila da je ti i ISPRAVNO !! A ne mora da znaci!
Jer ti sigurno nisi neko ko bi mogao da kaze da se kao PCT (mrzim cak i sam termin) MORA I DA DECIDNO TVRDIS raditi sa LEKOVIMA (prethidni postovni) ,gde se opozivas na STUDIJE na bulleting boarde od preko bare!!
Da ne duzim
stvar je veoma jednostavna-da bi nesto tvrdio,moras iza toga da stojis
ovo je OPASNA igra jer je rec o LEKOVIMA ,a igrati se lekovima i pisati kako je nesto SUPER,a na osnovu tamo neke studije (bez adekvatne recenzije) ,a pod nickom Nero_piroman (nije bitno da li si ti ili neko peti pod nekim drugim nikom) ,i nije bas niti FER ,a cak bih rekao i da je opasno (jer neko moze procitati,zakljuciti nesto-kao ti,i to prihvatiti kao fiktivnu cinjienicu)
Konrketno i npr
BUKAS ti je odgovrio kratko i tacno.
Pitanje za tebe
sta mislis,
ukoliko tvoji hormoni budu imali dobar response na upotrebu lekova,te receptori estreogena ne budu burno reagovali,ne do dodje do konverzije testa,ne dodje do ovoga ili onoga,a TI upotreblajvas strasno agreisvan LEK (koji nije IZMISLJEN I NAPRAVLJEN U SVRHU bodi bildinga tj nije napravljen u svrhe da neko ko uzima 1 gr teche i ima problem sa estrogenom,pa da ga kontrolse sa armasinom,novladexom ili armidexom!! ) - i sta mislis sta ce se destiti?
Da ti pojednostavnm
sta mislis,da li je pametno uzimati svaki dan po 1 brufen,a da te nista ne boli?
Izivnjenje na dugackom postu