Danas sam se izmerio i imam 68 kilograma. S obzirom da sam tezio 77 kilograma, znaci da sam izgubio 9 kg. Za oko 8,5 nedelja od kako sam poceo. Ne znam da li sam na zdrav nacin mrsavio, ali mi je opet nesto cudno...
Celu dijetu sam mogao da podelim u 3 faze, da jedem; Manje, Srednje, Normalno, prvih mesec dana sam jeo manje, prve dve nedelje novembra srednje i poslednje dve nedelje normalno.
Kad kazem normalno, to jos nije onoliko koliko sam nekada jeo, ali nisam ni u kalorijskom deficitu (ili bar ja tako mislim).
Znaci, nisam nista jeo izmedju 3 obroka, obroke sam delio po 5 sati, znaci npr dorucak u 9 rucak u 14h vecera u 19.
Za dorucak sam poslednje dve nedelje jeo ovsene pahuljice sa medom/bananama, itd. Za rucak sta mi spreme a za veceru 1/2 sendvica.
Da predjem na stvar, imam osecaj da mi se desila najgora vrsta "koincidencije" ikada, da kada sam poceo da mrsavim da sam pride i zaradio neku bolestinu ciji je simptom mrsavljenje pa da sam mrsavio jos vise. Zasto ovo mislim, sem 3 normalna obroka bez uzina izmedju, mlecni proizvodi svedeni na minimum, slatko sam jeo mozda 2 puta nedeljno, ali se nisam prejedao, vec ako ima cokolade, uzmem pola stangle, ako ima kolaca, uzmem jedan kolac, itd.
Znaci, nisam se trudio da mrsavim, a opet sam mrsavio.
Mozda panicim ni zbog cega, mozda na pogresnom forumu pitam za ovo.
U svakom slucaju, da pitam da li bi mi skodilo da probam da 1-2 nedelje jedem kao sto sam nekad jeo, i ako se ugojim 1-2 kile, lako cu ih skinuti, a ako nastavim da mrsavim, pravac kod doktora.