Samo jos Pedja da te pitam oko suplementacije. Da li ce mi na keto dijeti pored wheya, vitam.min. kompleksa, omega3, biti dovoljan samo THE BCAA (8:1:1) i u kojim kolicinama? Nzm da li cu imati novca jos i za glutamin.
da li bi ok bilo 15g pre i 10g BCAA posle treninga?
Polako privodim kraju 4. nedelju rotacija (radio sam rotaciju kao da sam na masi, prema Pedjinom savetu). Sad bih trebao da predjem na keto. Moje pitanje je da li da odmah "presecem" na keto od sledece nedelje?
Citat: lesa29 Maj 20, 2016, 11:04:50 posle podnePolako privodim kraju 4. nedelju rotacija (radio sam rotaciju kao da sam na masi, prema Pedjinom savetu). Sad bih trebao da predjem na keto. Moje pitanje je da li da odmah "presecem" na keto od sledece nedelje?Pa zavisi sa kakvim kolicinama uh si isao rotacije.Ako su bile neke manje cifre,bolje prvo da se napunis 2 dana sa umerenim kolicinama uh,pa tek onda da predjes na keto..
Odlicannn rezultat, svaka cast...ja bih odradio dan-dva punjenja jer ipak si 3m na dijeti, uzmi i nesto sto volis, pocasti se i rokaj keto.
Citat: SlobodanS Maj 21, 2016, 12:04:53 pre podneCitat: lesa29 Maj 20, 2016, 11:04:50 posle podnePolako privodim kraju 4. nedelju rotacija (radio sam rotaciju kao da sam na masi, prema Pedjinom savetu). Sad bih trebao da predjem na keto. Moje pitanje je da li da odmah "presecem" na keto od sledece nedelje?Pa zavisi sa kakvim kolicinama uh si isao rotacije.Ako su bile neke manje cifre,bolje prvo da se napunis 2 dana sa umerenim kolicinama uh,pa tek onda da predjes na keto.. Rotacija je bila 150 250 100 300 150 100 200. Pre toga sam 3 meseca bio na dijeti (rotacije+low carb).Edit: rezultati posle tih 3 meseca: 14kg manje, struk 16cm tanji
Masti sam mislio 1,5 proteine 1,8 pa cu po potrebi korigovati.