Pošto nabacivanje mase je stalo i psihički gorim u glavi jer variram tih pol kile i planiro sam uraditi dijetu poslije 25.1 dok prođe takmičenje. stojim na 66-67 kg, visina 166cm i ono ni sim ni tam... prehrana je kompletna i to na nekih cca 2700-3100 kalorija, sad preko praznika sam malo popustio sa prehranom jer mi treba odmor dok krene škola da mogu opet kvalietno jest, imam ja kompletne obroke i dalje samo ono u glavi mi treba odmor od toga svega. Sad sam planirao da napravim neku detoksikaciju nakon godinu dana gyma, dobio sam cca 10-11kg kvalitetne mase. Planirao sam uraditi 5-7 dana sode bikarbone ujutro na tašte da se očistim jer mi je trbuh napuhut kao trudnica u 5 mjesecu već dugo vremena,, a 6pack je tu svejedno haha, strava, iritira me taj napuhnut trbuh, ispostavilo se da je to jer nemam dovoljno tečnosti, vode.. zeljenjave. sad me zanima jel bi bilo dobro neku laganu dijetu odradit poslje sode i čišćenja da šokiram organizam da mogu ponovo nabijat kilograme, inače sam od malena čisti ektomorf i dobivanje mase mi je teško. Ne znam što bi vi savjetovali, samo čišćenje tjedna dana ili da ubavim dijetu uz to pa pokušam povečat kalorije uz masnoće nakon dijete ili odma da povečavam kalorije .. samo se bojim da mi se ne bude odma od naglog punjenja vratio trbuh. Pa sam mislio možda postepeno povećavat uh i proteine po recimo 50g na tjedan. proteini su mi zavisno od dana cca 165-180g, UH cca 280-380.. masti variraju dosta 45-80g.. to je sada tako trenutno. Neki savijet za daljnje nabijanje mase. + apetit je pao užasno.