Pa mislim mozes cak videti po njihovoj formi, dal znaju il ne.
slike i forma jezu jedinica mere za odredjivanje odredjenje kolicine necijeg znanja
ali
kako ti npr znas da oni to sto pricaju-pricaju istinu i da ne prodaju komercijalu za siroke nardone mase,gde i kada im se obratis na pvt ,oni ti posalju broj racuna
Moguce, ne kazem da sve sto pricaju je istina. Iskreno nisam ja toliko naucen da razaznam sta je laz a sta tacno, s tim razlogom ih i gledam i zato sam i na ovom forumu, da bi naucio. A ako kazes da mozda prodaju komercijalu, onda postoji mogucnost da se to i OVDE radi?
A za broj racuna, jbg, moraju ljudi da jedu! Ako si dobar u necemu sto bi radio besplatno?
Druze poenta je u tome sto oni lupetaju i pojedini ljudi koji njih slusaju nisu svesni da mogu da se ozbiljno povrede,za mene su recimo normalni kanali tipa Athlean X,Lee hayward itd jer zaista ima pametnih stvari koje mozes da uvazis.Ali nikako ne mogu da slusam ljude kao sto je Eliot huls koji prica o JB i Miley Cyrus koji nemaju veze sa bodybildingom ili Buff Dudes koji prica o pravilnosti Bench Press-a onda se obuce u kostim spartanca i demonstrira grupu vezbi 300 Spartans Workout,kako mogu da takvog coveka shvatim iole ozbiljno.Sta od takvih mozes da naucis uopste ili ona budaletina Juggernaut workout ili fitness kako vec koji pjluje druge bodybildere i prica kako su na steroidima a vrlo dobro znam zasto Bilderi moraju o tome da drze jezik za zubima.Oces jos evo ti ovaj nas pacer Nixa Zizu koji nista pametno ne govori komentar na jednom njegovom klipu naterao me je da se zapitam da li u Srbiji uopste vise ima pameti,kaze lik na jednom njegovom klipu "Nixa povredio sam nogu,doktor mi kaze da moram da odlezim 2 nedelje,sta mislis da li je upravu?"znaci zemljo otvori se nisam mogao ni da se nasmejem.Covece to nije normalno da pamet dele ljudi koji nisu kompetentni ni malo,koji nemaju diplomu niti zavrsen fakultet,ne mora fitness trener da bude Swarzi ali jer znas koliko sam video trenera koji pojma nemaju da drze casove,drze neke vezbe budalaste i prave program vezbi koji su pokrali iz Borilackih vestina tipa Karate,Judo,Kung Fu tako i ovaj video covek Kaneski fitness i Buff Dudes pa rekao kad mogu oni mogu i ja posto ima kretena u Americi ima ih u Srbiji zar ne,ljudska glupost je neogranicena.
Nista uvredljio pozdrav Marko Danielovic