Hehe upozorenje vec 120 dana nije pisano u temi.... Evo onda da bacim par ok slika konacno na temu. Slike su od avgusta, par nedelja posto sam prestao da treniram. Mislim da sam imao lep napredak od proslog Januara do tada, to jest lep za moje godine
Tad sam imao oko 85 kila, visok 173 cm. Sad imam 94-5 i iste sam visine
Mada mislim da sam zadrzao kolko tolko misicnu masu, pa cu furati samo da skinem sto vise. Selio sam se bio za NY i nisam bio bas u raspolozenju da treniram i tako to, plus me drljaju s skolom ovde i tako. Sad se malo oporavih i ocu nazad u kondiciju da se vratim u Srbiju kakav sam je napustio i bolji, tako da pocinjem opet s aktivnim treniranjem. Za pocetak, trcanje sat vremena svaki drugi dan i da nadjem teretanu. Trco bi mozda i svaki, al skola ubija, nemam vremena, traje do 4 pa plus domaci i sve to, a budim se u pola sedam tako da moram da spavam
Evo slike od letos. Jedno dve tri nedelje nakon pocetka treneranje cu neke nove da stavim i tako. Hvala, pozdrav svima!
P.S. uporedite s ovim slikama od zime te godine, pa bi cenio komentare. Hvala jos jednom, poZz