Po ovom principu radim dosta dugo , naravno uvek menjam vezbe :
Ponedeljak : Ledja-triceps ( 3-4 serije sirokih zgibova i potom radim na masina , dok druge sedmice opet pocnem na vratilu 3-4 serije pa radim sa bucicama i sipkom ) . Znaci konstatno menjam masine i sipku/bucice . Sto se tice tricepsa uvek pocnem sa nekim potiskom ma da nikad ne radim vise od 3 vezbe .
Utorak : Grudi - biceps ( Grudi sam uhvatio neki sistem da ih radim , gornje - srednje - donje ) . Nikad ne radim kosi i ravni benc u istom treningu , vec jedan potisak bucicama a drugi benc . Koji potisak odradim takvo i razvlacenje radim . Biceps krenem ili skotovom klupom ili stojecim pregibom , posle bucice i nekad sajle nekad ne .
Sreda : Kardio svake druge sedmice
Cetvrtak : Ramena , trbusnjake ( Ramena radim po principu 4-5 vezbi , u poslednje vreme malo vise potenciram srednje rame zato na njega odvojim 2 vezbe dok prednje i zadnje po jednu ) . Trubsnjake odradim 20-25 minuta intezivno i to je to .
Petak : Noge ( Uvek pocnem sa cucnjevima , njih radim 4-5 treninga pa ih jednom preskocim , pa posle njih ili leg presu ili iskorake i posle prednju ekstenziju i neku vezbu za listove )
Subota , nedelja : Odmor
Znam da je trening samo 20%-ak posto uspeha ali me zanima da li ovo sto radim izgleda korektno . Uzeo sam suplementaciju i da li bi pogodno da svake sedmice za po jednu misicnu grupu radim superserije ? Hvala