Razlog sto sam vas prozvao, a i clanove koje nisam imenovao, a smatram na osnovu citanja foruma da zaista poznaju ovu materiju je taj sto zelim da cujem sto vise misljenja jer sam totalni laik po ovom pitanju, a zelim da zakoracim u te vode sto sigurniji. Daleko od toga da nisam uvazio milanovo misljenje i preporuku da to bude ipak depo. Sigurno je jedan od razloga i moja zelja da cujem reci podrske za tako nesto od ljudi poput vas..
Sto se tice zastite, mislio sam na zastitu od nekih nus pojava koje bi mogle da nastanu eventualno koriscenjem andropena... Znam da je tvoje misljenje uglavnom da ne treba lekovima leciti ono sto su lekovi prouzrokovali, ali opet da li treba nesto drugo koristiti tipa tribulus ili vitamin C, bilo sta?
Definitivno nisam apsolvirao ovu materiju kao sto si i zakljucio, zato sam i tu da probam da utemeljim neke osnove pa da zakoracim malo sigurniji u tu pricu.
Jelovnik je odprilike:Cim ustanem iz kreveta 07:00 pijem Whey, dorucak oko 09:00- musli tropik koji ima sve i svasta (znate sigurno o cemu pricam), mleko. Oko 11:00 neka jabuka ili banana. Rucak oko 13:00h govedina, piletina ili tunjevina, gledam da svaki dan bude drugo, mada uglavnom forsiram govedinu. oko 17h neka uzinica tipa welnes keks i whey. 19:00 trening do 20:30h najkasnije. Odmah posle treninga whey, dex, kreatin. i posle toga vecera, obavezno neko meso...
E sad, znam da je sve ovo daleko od idealnog, a razlog tome je sto sam na poslu od 08:00 do 17:00h, posle zena deca, ludilo, pa mi je i ovaj jelovnik iskombinovan povuci-potegni.
Sto se tice slika gledacu da se isfotkam za vikend i da ih okacim, radnim danima ne stizem ni da disem
Jos jednom, respekt svim clanovima foruma, pogotovo vama "starosedeocima"
, i izvinjavam se ako je neko pomislio da minimiziram njegovo znanje i iskustvo.