Znaci kao sto sam rekao ovo je trening koji su odradile Milamar i Allison, one su bodyfitnes takmicarke i modeli. Njihov trening je sigurno pilagodjen njihovim prioritetima..
Ovo je po meni potpuno ok trening bilo da ga izvodi muskarac bilo da ga izvodi zena.
Znaci vidio si da ovo vucenje u pretklonu koje rade ima i naziv Lou Ferigno style, a to jedan pozati americki bb iz '70-tih, Hulk, ako si gledao seriju. Znaci i tu vjezbu izvode i muskarci i zene.
U ovom dijelu cu i dalje predstavljati neke ovakve stvari, tj.kako djevojke vjezbaju, sa fotografijama i opisom. Ali sigurno je i da ce momci pronaci mozda nesto novo i interesantno. Tako da i nebih treninge dijelio na muske i zenske, iako naravno zene imaju neke prioritete koji recimo nama momcima nisu u prvom planu, recimo gluteus regija, a koja je snazno odradjena u treningu za noge koji sam takodje prenio, a opet ni djevojke nece raditi trening za grudi onako kako ga mi radimo, vec ce i to prilagoditi sebi.
Znaci moj odgovor je da je ovo jedan dobar trening za ledja bilo za muskarca bilo za zenu, naravno nema razloga da se ponavlja ovaj isti iz treninga u trening, ja cu recimo odraditi ovo, a sljedeci put staviti akcenat na slobodno opetrecenje ili sta god....
Nadam se da sam ti odgovorio ;-)