Prop ne mora da boli uopste... Ako boli.. losa firma jednostavno.
Ali bre ono... ako nesto ne odgovara, ako vam se stvaraju otoci, kugle u gluteusu svaki put, bolovi... cemu jbt ? Predje se na galenikin depo i fino nestanu problemi. Nema potrebe prolaziti kroz sva ta sranja po svaku cenu bas.
Шта да радимо ми који имамо проблем и са депоом ? Да зајебемо све то
Tebi i od depoa otice ? Kako rotiras mesta i koliko cesto zabadas u isto i sa kojim iglama ?
Мени више прави проблем убод него оток јер приликом убода крене мишић да се грчи и боли ненормално. 10,11 месеци је била пауза када сам рокнуо у квад. Кад иде у глутеус, оток је јачи него у квад. Надује се мало, загреје се и јавља се свраб. Од следећег пута морам да отварам и неке друге партије да пробам да видим шта ће бити
da ne bodes sa ovim ?
mislim jbt... koje su to igle ? a taj svrab i crvenilo ne sme da bude...
Pretpostavljam da vodis racuna da sve bude sterilno... Jednostavno nisam nikad cuo da neko ima takve probleme od depoa pa mi je cudno...
Нормално да водим рачуна. Све је како треба. Са зеленим иглама бодем, не знам димензију.
У првом циклусу нисам имао ама баш никаквих проблема. Нити су били отоци, нити се грчио мишић, ништа.
Да се разумемо, не знам да ли је то оток, али мени се створи као наранџина кора (тако каже доктор хД), тј. као да се уље разлило и стврдне се, поцрвени и јави се свраб на глутеусу. А цела зелена игла уђе, до краја.На дргом, од првог убода кренуло отицање, црвенило, свраб. Онда сам кренуо да бодем у квад. Ту се је јављао огроман оток (овде ми је баш отицала нога) и невероватан бол приликом ходања.
На трећем циклусу, отоци само у глутеус, у квад веома мало, нема бола приликом ходања. Међутим јавио се проблем када бодем да ми се грчи мишић. Тј. приликом убода и како кренем да гурам у мишић он се грчи. И то не увек, већ понекад, насумично. Јебем ли га.