Pozdrav svima, ovo je moj prvi post ovde, dosta sam citao forum pre nego sto sam se registrovao, podelicu moje iskustvo sa ovom dijetom (verovatno ce neko reci da sam pogresio sto prvo nisam poceo sa rotacijom). Drzim keto dijetu 20 dana vec, imam 24 godine, visok sam 194 i kada sam poceo dijetu imao sam 123kg. U teretanu sam krenuo pre dva meseca, prvo sam a onda sam imao 10ak treninga sa licnim trenerom. Trenutno treniram svaki drugi dan, a kardio radim izmedju teretane ujutro, jednom ili dva puta nedeljno. Za 20 dana sam skinuo 10 kila, trenutno imam 113. Na dijeti nisam radio punjenja sa UH, a planiram jos 10 dana da drzim dijetu pa onda polako da pocnem da ubacujem UH i za mesec dva opet dijeta samo cu videti koja. Pijem vitamine iz kapsula i 2 puta sagorevac. Imam 6 obroka dnevno, ujutro odmah popijem whey kad ustanem, posle toga jaja 7 belanaca i 2 zumanca i nekad dodam malo slanine tipa 30 grama , u ostale obroke rasporedim meso, ribu ili tunu konzervu. U whey ubacim mleveno laneno seme i pojedem pola pakovanja ele ili celo zavisi sta jedem koji dan (citao sam ovde kako ne treba uopste jesti elu al mislim da nije mnogo tih par grama UH), nemam uvek jelovnik isti ali se trudim da unesem 250 grama proteina. Od povrca jedem zelenu salatu, kupus krastavac u ogromnim kolicinama i brokoli. Na treningu radim kardio 3 puta po 15 minuta, na pocetku, u sredini i na kraju. U prvom delu treninga radim 3 serije: pun izbacaj sipke od 20kg 20 puta, 20 puta skok na klupu i 20 dubokih cucnjeva. Posle toga 3 serije bez pauze 30 sekundi izdrzaj u cucnju pa 30 sekundi izdrzaj u skleku, posle toga 3 serije po 5 zgibova (ovde sam ko baba neka pa uvek mi neko pomaze da se dizem jer nema teorije ni jedan da uradim). Posle toga 15 min traka i bicikl, i onda 2 serije 45kg lat masina 10 puta iza glave pa odmah 10 sklekova. 3 serije 10 puta biceps pregib sa sipkom (25kg) i triceps na lat masini 10 puta. Posle toga stomak 7 minuta u kontinuitetu mix vezbi i na kraju jos 15 min kardio. Za par dana cu promeniti program treninga (ovaj mi je dao taj trener). Ako moze neki savet, sugestija ili primedba.
Unapred hvala.