Hvala.
Jeste malo opsirnije ali sam hteo bukvalno sve da spomenem.
Sto se tice Nixe, o njegovim izjavama svi znamo, tu se nikako ne mogu sloziti sa njim, cak mi je i smesno.
Ali posto znam kakav je momak izvan klipova, ne mogu nista lose da kazem o njemu. A posebno na youtubu, jer nisam neko ko hejtuje preko tastature, takvih ima na sve strane, i tako je najlakse predstaviti se.
Evo jedan primer maila koji sam dobio od "skolovanog" coveka iz inostranstva:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
-Sav skamenjen sam gledao tvoj klip , kada bi znao u kakve probleme ulazis sa ovim MRTVIM DIZANJEM (i ime mu mirise na najcrnje !!! ) , nikada ga ne bi radio !!! od sestrine operacije 1997 procitao sam biblioteku knjiga o ostecenjima kicme , a ti BAS RADIS ono sto ne treba , NIKAKO ne treba !!! ... da li treba da ti crtam momente (fakultetski matematicki izraz - radio si sa obracunavanjima momenta konzole na gradjevinskom faku !!!) naprezanja diskova preko momenta obrta na kraju kozole (dakle razdaljina od "guze" do ramena gde je okaceno 50 kg , ili kao u onom drugom klipu iz avgusta gde si okacio 180 kg , jaoj ,!!! ) ne smem ni da pomislim koje bi vrednosti dobio kao pritisak na diskove !!! ... ti si gradjevinac i trebao bi da znas naprezanja, pritiske i obrtne momente ovog konzolnog dizanja tegova !!!!!
... ne upropascuj zdravlje, od toga nema nkakve vajde !!! ... jedan ti je rekao , kao i ja nebrojeno puta , danas postoje sprave za vezbanje koje uopste , BAS NI MALO NE OPTERECUJU KICMU ,... !!! danas u teretanama na zapadu je i zabranjeno takvo naprezanje kicme i zato i imas onako visoku clanarinu , zato sto je u njoj vec obracunat risk od povreda koje osiguranje placa u slucaju da se dokaze da je teretana kriva !!! to su sportske povrede kojima se bave sportski advokati , kao i moja prijateljica Milica - ona to cak i doktorirala ... povrede su ceste i evidentne , ali ako su uradjene u otsustvu trenera idu na tvoj sopstveni risk , posto ih radis sam tj na sopstveni risk , a punoletan si !!! ... sta stoji iza toga : stoji medicinska legislatura (koja se bavi ostetama trajnog karaktera tj od parcijalnog do totalnog invaliditeta !!!) koja se bavi ostetama sedmocifrenih vrednosti !!! ... sve to posle godina zivljenja sa advokatima perfekno znam , a dobro znam i procenat riska koji ti imas svki put kada pravis VITESKE I JUNACKE SMRTNE LIFTOVE !!! ... NEMOJ KAO SVI RATNICI I JUNACI DA ZAVRSIS U INVALIDSKIM KOLICIMA !!! ... malo li ih je !!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Batalimo Nixu, mislim da je veci problem sto ljudi nisu upuceni, i bez tacnih informacija. Ili je mozda veci problem sto imaju i previse informacija. Ali netacnih. Od silnih sajtova, casopisa i experata u teretanama nije ni cudo sto su ljudi zbunjeni i imaju predrasude o nekim vezbama, suplementima itd.