ja isto nisam neki ljubitelj alkohola i ako cu vec junkovati radje cu otici u neku poslasticarnicu nego u klub/kafanu xDDD
Citat: medjoni Oktobar 04, 2014, 03:09:54 posle podneCitat: Tommy Oktobar 02, 2014, 11:19:11 posle podneOvo okaciti na bilborde treba ! ne gotivim ni ljude koji se lese ko krmace vikendom ,ali gora sorta su mi one picajzle koje piju saamo guste sokice i vodu a pritom izgledaju ko prosecan alkoholicar .Druze razumem na hemiji si pa ne smes ,i u tim situacijama slazem da sam bolestan ili da pijem lekove ,al ne mozes nikako reci sportista sam i traziti obicnu vodu u izlasku a ne uzimas ni osnovne suplemente (gadno bude posle reaktora nekog ,oce da protera ) pa? mozda neko jednostavno ne voli ili ne zeli da pije alkohol.. sta treba neko na silu da pije da bi tebi ugodio..svasta cu procitatiEvo ja prvi, par puta sam u zivotu popio nesto alkoholno, ne volim jednostavno, ne zato sto ce to uticati ili nece uticati na formu, jednostavno to ne volim... Kada izadjem popijem guaranu i tome slicno i cao..
Citat: Tommy Oktobar 02, 2014, 11:19:11 posle podneOvo okaciti na bilborde treba ! ne gotivim ni ljude koji se lese ko krmace vikendom ,ali gora sorta su mi one picajzle koje piju saamo guste sokice i vodu a pritom izgledaju ko prosecan alkoholicar .Druze razumem na hemiji si pa ne smes ,i u tim situacijama slazem da sam bolestan ili da pijem lekove ,al ne mozes nikako reci sportista sam i traziti obicnu vodu u izlasku a ne uzimas ni osnovne suplemente (gadno bude posle reaktora nekog ,oce da protera ) pa? mozda neko jednostavno ne voli ili ne zeli da pije alkohol.. sta treba neko na silu da pije da bi tebi ugodio..svasta cu procitati
Ovo okaciti na bilborde treba ! ne gotivim ni ljude koji se lese ko krmace vikendom ,ali gora sorta su mi one picajzle koje piju saamo guste sokice i vodu a pritom izgledaju ko prosecan alkoholicar .Druze razumem na hemiji si pa ne smes ,i u tim situacijama slazem da sam bolestan ili da pijem lekove ,al ne mozes nikako reci sportista sam i traziti obicnu vodu u izlasku a ne uzimas ni osnovne suplemente (gadno bude posle reaktora nekog ,oce da protera )