Bez uvrede ali vi jedite govna ovde koliko hocete ja znam da nikad necu biti kao zyzz jeff seid angelov ili sta znm kao neko ko lici na nesto jer bez hemije to ne mozeee Bre nemoze , vi slobodno vase pare trosite na cajeve ako imate za to vec . A dijeta mi je jedi kilo belog mesa kako kad imas uslove i boli te kurac , hidrati samo posle treninga i ujutru nekad ovsene belanca tunjevina i cao... sta koj kurac ima da se cimam vise tu... sta se raspravljaju ljudi oko toga uopste mi nije jasno , uglavnom zna se sta se radi kad je defka a sta kad je masa i nemamo o tome sta da pricamo vise kad sve lepo pise u podforumu ovde koji se zove ishrana valjda ... nego sta je sa vama pa gde ste bre rasli vi na drvetu ? Necu ovde neko ko je na 10gr hemije nedeljno da mi prica o natural bbu ...jebes ti to ... a ovaj natural bodybilding sto se toga tice pa ismejem se uvek kad cujem to jer ne verujem da mogu ja da budem tu sad Simeon Panda prirodno pa ni za 90godina, vi ako mozete budite boli me kurac moje zdravlje moj problem brate pa el nije ? Jel nisam realan recite mi ? I nije mi rano za hemiju ...sta koj kurac kad cu da stignem ja vas starije ako se ne cepam jos sada ...I nije mi cilj da uvredim nikoga ovim samo kazem moj stav prema svemu ovome , a vi ajde pokusajte lepo da me ispravite u tome u cemu gresim , eto toliko od mene napisao sam sve sto sam imao . Inace smatram da je bolje da sam umesto ovih ug govana lepo uzeo neki test farmaciju neku human grade .