Hmm pa to je kao brand Astra zeneca toliko ga svuda cene a ovi ostali i po 4 puta manje. u pocetku je samo taj bio valjda nemam pojma pa su i ostali poceli da ga prave. . , Znaci dobri su i ovi jeftiniji? Bukas frka mi je jer verovatno da sam i ja osetljiv na estrogen ko burazer. Inace drugih problema nije imao. Hvala ljudi svaka cast
Ja bih ipak uzeo astra zeneca... ipak je to farmacija a poslednje sto ti treba u ciklusu da uzmes neko sranje od ug-a za koje mislis da je AI a ustvari je SERM tj nolva npr... onda si zasrao motku jer znas verovatno sta tacno nolva radi i cemu sluzi.
Arimidex nema sanse toliko da kosta to je neko hteo da te olesi samo tako i da se ugradi.
Mozes letrozol isto lako nabaviti kod nas... po takodje daleko manjoj ceni.
Alpha Pharma nije farmacija. Ne znam da li je dobar lab jer nisam nikad koristio ali farmacija NIJE !
Odes logicki i vidis sta imaju u asortimanu pa vidis da li su ti lekovi namenjeni za humanu upotrebu pre svega a ne za nas ludake i veterinu. Pusti njihove papire...
Isto je jako glup potez uzeti npr T3 od nekog laba underground... To se ne dozira u mg vec u mcg a garaze u kojim se to pravi nema uslova za tako precizno odmeravanje i moze doci do ozbiljnih problema.