Pedja e jesi kralj :lol:,momak dobro izgleda jos da prsa popravi i prva liga
..pa ko rekao da ne izgleda...nego mi to cudno kada si rekao...da bi sam sebi pozelo tako da izlgedas....hahahhahahah..dobar si...dobar..
Tek sad sam video......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Salim se, predlazem ti da se slikas ceo, pogotovu zadnji i prednji lat. Od napred si nekako i pun da kazem, zato sto te vade bicepsi. Takodje ti predlazemda stanes na vagu i da nam kazes koliko imas kilograma. Ako si vec otvorio temu, i drzis se svojih principa (sto inace ja postujem, mada gresis, ali nebitno), onda odradi posao do kraja i ubedi nas u tvoje misljenje. Naposletku, mozda svi mi gresimo. Na oba foruma.
Kazem Vam svima, ja Plazmi zelim sve najbolje, i puno uspeha u svojoj (ne)mogucoj misiji. Ali tako je to sa mladim ljudima. Takve sam i ja greske pravio u njegovim godinama. Posto sam bio uvek punijeg izlgeda, dosao sam do zakljucka da cu smrsati AKO JEDEM JEDNOM DNEVNO. Naravno mozete da zamislite sta se sa mnom dogodilo. Osusio sam se skroz i pogoreo sve ono molo misica sto sam tada imao. naravno tada pre 10-15 godina nisu postojali forumi, ni internet, pa cak ni casopisi, pa da covek moze kao sada da se informise o svemu. Prema tome ne mogu da shvatim danasnju omladinu, koja ima takoreci sve na dlanu. Ima ovaj ili neki drugi forum, gde moze da nedje uvek po nekog iskusnog vezbaca, koji ce mu vrlo rado (ZA DZABE) udeliti neki dobronamerni savet.
Pa sad, Plazma, ako na cak dva foruma koja su geografski udaljena, ti ne primecujes da ti skoro svi iskusni ljudi kazu da je timberwolf prevarant o tome sto prica da je natural i da je SAMO JEDNOM koristio AAS i to vrlo malo, onda ne znam u kom se ti svetu nalazis. Ako on koji se nikad nije takmicio bolje zna od coveka koji iza sebe ima na desetine domacih i medjunarodnih takmicenja kao sto je Pedja Petrovic i ostali vrhunski takmicari na oba foruma, onda vise stvarno nemam komentara na tvoje neznanje i slepo verovanje Timberwolfu.
P.S. Eh da sam u tvojim godinama imao ovaj forum i ljude koji zele da pomognu neiskusnim pocetnicima, gde bi mi bio kraj za sve ove godine. Ali kao sto sam vec rekao mladost - ludost. Vreme ipak leci sve.
p0z i srecno!