Citat: murbi danas u 07:02:12 posle podne
Aj nek neko prevede razgovor izmedju Hita i Grina!
Po meni Grin vrlo negativan covek
Po TVOM MISLjENjU
Znas kako to su sve predrasude, najbolje oni sami znaju kakvi su, i njima najblizi. Kai je neko, po mom misljenju, uprkos svemu sto je prosao u zivotu i dosao dovde gde je sada, samo jedan lik koji jako jako zelim MR.O, daleko od toga da drugi zele manje.. Dok je Phil imao lagodniji zivot dosta od Kai-a, iako stalno se osvrce na taj dogadjaj s ocem.
I veruj mi Kai ima vise fanova od Phil-a, samo slusaj svaki put koliko su vece ovacije za Kai-a.
Inace ja sam Kai-ev fan, daleko od toga da sam u fazonu "A phil, kakav phil" taman posla. Decko je san snova, kao da je crtan olovkom. I fenomenalan izgled, ma sve sve, odusevljen sam njime, a realno da se ne lazemo odusevljen sam svim tim (nad)ljudima na Mr.O, jer svi ti koji su tu nisu tu bez razloga.. Svi oni koji ucestvuju na tom desavanju.
Ja mislim da je Kai malo preterao, na pressu ali kao sto je neko ovde reko mozda je i taj soubiznis u pitanje. Mada pored mene ja mislim da ce ipak Phil biti broj 1, zato sto covek ima sve sto treba, nabacio je puno toga misice na onu ramku i svaki ko poznaje takmicarski bodybuilding zna kako stvari stoje. Drugo mesto mislim da ce da bude medju Denis, Kai, i Shown. Posle ovu grupu su Martinez, Dexter, Big Ramy, Winklaar i tako dajle. Poz svima..