Pozdrav svima . Nisam bas siguran da je ovo pravo mesto za ovu temu , ne znam gde drugo da postavim ...
Veoma je zanimljiva tema , molio bih vas da mi pomognete sto vise
Pre 3 dana sam kupio Lipo 6 Black i odlucio se da skinem nekoliko kg
Malo sam ze zbunio , neki mi kazu da vreme izmedju doza treba da bude 8 sati , a ne sme da se konzumira 6 sati pre spavanja ... Ako bi' neko mogao da mi pomogne oko ovoga
(ISPISACU MOJ PLAN ISHRANE)
I takodje ishrana , mnogo me muci to , sredio sam je ili bar ja tako mislim , nisam siguran . Visok sam 169 tacnije godinu dana ni 1 cm nisam uspeo da se izvucem , i imam 87 kg-a , obim ruke 42 , zvuci gojazno ali ja nemam sala u gornjem delu tela , bio sam kod doktora u vezi visine , i rekao mi je da nemam problema sa tim i da imam savrsenu genetiku za gornji deo tela (ruke , grudi i siroka ramena ) samo mi stomak kvari sve ,cak sta vise trener rukometa me je molio da igram pivotmena , ali ja taj sport ne volim , jedino sto me muci jeste STOMAK , tu imam najvise , preko majice se ne vidi , trenirao sam kik boks , karate , i sad idem u teretanu . Ovo mi je 4. dan treniranja , mada isao sam i ranije , nego me preko raspusta mrzelo da idem , pa sam radio kucne vezbe ...
ISHRANA -
Sto se tice ishrane , uvek mi je bila prejaka , iako sam ja mislio da nije , pa kasnije kad sam malo "progledao" , shvatio sam da apsolutno nista ne valja
Ovako sam od prilike radio ----
Dorucak (9 sati ) - Tortilja ( Nesto kao pica preklopljena , puna kackavalja i majoneza ) - ali sam ja isao na onu foru kao dorucak mora biti jak ... + sok , uz to neka cokoladica , da vam ne pricam dalje
Rucak mi je uvek bilo mesoo , to najvise volim , imao sam cak obicaj po 500g belog mesa
Vecera - e za veceru sam uvek pomalo obracao paznja i kao posle 6 eventualno 7 sati ne valja , ali po nekad iskrsne pa sa drugovima na picu -_-
Sve u svemu , nesto najgore . I uvek sam bio 87 kg-a , nikako preko nikako ispod .
ISHRANA trenutna .
Sa obzirom na prethodnu ishranu , (to cak nije ni bila ishrana nego nesto tipa sto lepsi ukus) , ova mi je barem ja tako mislim dobra , a i neki mi kazu da nisam trebao bas toliko da smanjim hrane od jenom nego postepeno
Ovako
Ustanem u 6 , dok se rassanim znaci negde 6 i 30 , popijem 3 kap lipo 6 .
Oko 6 i 45 , odem na belo meso imam jednog prijatelja drzi tu brzu hranu i poverio mi se da je kvalitetno , i ne stavljam zacine ili prelive , znaci samo belo meso , malo lepinje i jogurt 100g , posle toga ako mi se pije nesto uzmem vodu .
Rucak
Oko 1 - 2 idem na trening , 1 sat pre treninga , ako sam gladan , posto sam cuo da ako ne jedem dovoljno pre treninga mogu pasti u nesvest . Uzmem neku manju jabuku ili krusku (obicno tako neku sitnu vocku) , 15 minuta pre treninga Lipo 6 . Znaci popijem u 6 , pa u 2 ili 1 (to je 7-8 sati izmedju doza) . Odradim full trening , jake kilaze tako sam poceo + dzak , trcanje , sve samo da bi sto vise trenirao i oznoijo . Posle treninga uzmem mericu wheya ili pro lean 8 , samo belo meso ili teletinu , sve to na zaru polupeceno nesto kao biftek . Posle toga pijem vodu , i uvece ako sam bas gladan uzmem malo jogurta , kupim onaj niskomasni , i to popijem 100g - 200g (male flasice ) , i nastavim sa vodom. Pred spavanje uzmem jedan limun i samo tecnost iz njega popijem .
+ Uvek kad osetim glad , ja uzmem casu vode . Tako da sigurno preko 3 l na dan popijem.
HVALA !