@Peđa hvala Vam mnogo i znam za Vas od prije.
Što se tiče apoteke i nabavke, u bosni smo u Sarajevu pa bujrum kome god sta možemo pomoći javite se, ima se svega što je potrebno
Ali nisam Vas najbolje skontao u vezi Vašeg komentara na moj plan, kao podsmjeh neki integralni ili niste imali vremena da obrazložite?
@VeljaFFG, hvala Vam mnogo na trudu i linkovima, jako korisne knjige i stvari koliko sad vidim pa ću pročitati. Generalno sad vezano za tu titulu i akademsko zvanje, vidite ljudi mi na balkanu smo odsječeni od dopinga i od ovakvih tema sa naučne strane, to se jako malo skoro nikako spominje na nasim fakultetima, i na kraju čovjek nikad ne može da zna svo znanje svijeta, pa je prinuđen da pita kao na primjer ja vas sviju ovdje, i ovako ste mi lijepo odgovorili izašli u susret zaista sam ponosan sto smo jugosloveni ovakav narod, uvjek ćemo se pomagati bez obzira na sve.
Što se tiče treninga i ishrane, to nisam spominjao naravno to je dovedeno na maximum koji mogu podnjeti, znam mnogo o nutricionizmu radim na tome usavršavam i treninge i izvođenje vježbi, mada u zadnje vrijeme mnogo se bavim psihologijom sporta, i naišao sam na popularnu temu vezanu za "focus"- urkatko , čudo jedno
pa sad se trudim da taj dio suplementacije-hrane-odmora-treninga što bolje odradim. Hvala Velja.
@Bukas, hvala Vam na javljanju i na savjetu, najverovatnije da ću i odustati jer vidim da ste u pravu a kako ste mislili "kod osnove tanak"?
SAD GENERALNO PITANJE ZA SVE,
Da li ima nešto što mi preporučujete da je neka LAJT verzija (opet sterotip početnika daj sto bezbolnije a da se ta masa dobije bilo kako, ljudi znam da sam vam milioniti koji pita ali molim vas ako bi mogli da mi date neko rješenje čisto da se "poguram" sa masom, bilo kakve mase samo da nabacim dodatno jer sam ektomorf po skeletu. neko je spominjao sam testosteron ili nešto tako pa samo da vas pitam sta kazete imate li ideju, opet naglasavam ishrana trening suplementacija garantujem da su mi ok ali mi treba ta masa bas mi treba, susjedi me jebu non stop moram ih sjebati kad go izadjem da se bijem
Ovako evo uploadovao sam svoju sliku pa pogledajte usput i kako trneutno izgledam pa da vidite šta bi mogli dalje:
1.
http://s27.postimg.org/eidh6b4jn/123.jpgLjudi, hvala vam mnogo na odvojenom vremenu.