Pedja, generalno me zanima Vaše mišljenje za VP Lab englesku tvornicu suplemenata, ne morate biti subjektivni niti ići u detalje jer prdajete razne marke, sigurno nebi ni rekli da ne valja
Ali onako u globalu, gledajući i upoređujući sa drugim proizvođaćima, oni su dosta jeftini pa je to razlog sumnjanja u kvalitet - između ostalog. I da, relativno su mlada firma, da li su dorasli zadatku?
vidi
na zalost samo je jos u SRBIJI kao i u Bosni i nesto malo u Mkd ostalo da je CENA jedinica mere kvaliteta!!!
Nemam razloga da hvalim ili kudim VP lab kao sto to ne radim za neke druge brendove,a IMAO BIH STA DA KAZEM-veruj mi,ali ono sto je cinjenica je to da svaki EU brend mora da poseduje najrelevantije GMO,GMO ,HACCAP i ostale certifikate kao i sto se mora znati POREKLO SIROVINE posto ni jedan brend nije PROIZVODJAC sirovine vec samo vrse i rade uslogu punjenja,pakovanja,brendiranja itd
Pa tako
za mnoge brendove za poreklo sirovina garantuje senat
,a bez adekvatnih certifikate itd,dok u EU vazi i vrede visoki standardi kada je ishrana i dodaci ishrani u pitanju.
Mislim da sam rekao i dosta i dovoljno