Ovako. . .
Pripremam "kuru" sad nekom mozda smesno izgleda ali ce mi biti i prva kura. Zahvaljujem unapred dobrim ljudima koji bi me odvracali jer planiram da je odradim. . . Imam 25god vezbam vec neko vreme imam 80 kg uglavnom misici visok 183, solidnu genetiku i najvise dajem na ishranu i kvalitetan trening. Planiram vec sada da pocnem da se spremam za tu kuru koju planiram da uradim za prolece.
Planiram da odradim stvar koja ima Testosterone Enanthate 200 mg/ml,Testosterone Cypionate 100 mg/ml Boldenone Undecylenate 300mg/ml. znaci ukupno 600mg po ml. Stvar inace nije ugl i ljudi kazu da je odlicno doziran
Pa sam hteo uz vase savete to da uradim sto bolje sto bolje da se spremim i sto bezbolnije koliko je to moguce uz igranje sa vatrom sto vise izvucem uz ovaj ne tako jak ciklus zajedno sa vama.
Mislio sam sada da krenem sa masom jakom masom i onda 7 nedelja pred ciklus da odradim priming gde cu verovatno izgubiti deo te mase. Naravno do tada cu gledati da iscistim organizam i dovedem ga u sto bolje stanje u svakom pogledu.
Suplemente cu vec sada da krenem da skupljam i sad za masu i posle za priming i posle za i posle kure, naravno kod pedje (ima onaj popust 10 posto pa je jeftinijji od svih hehe) a i mozda udeli savet neki. .
Belog mesa imam uglavnom koliko hocu jer moji drze pilice uvek tako da ishrana nije problem.
Sad kazite vi neka vasa misljenja o svemu ovome, sta je pametno(mislim nista nije pametno al jbg
) a sta ne, sta treba drugacije, koliko da idem nedelja kad dodje vreme za to i sta mislite o ovom mixu? Citao sam dosta o hemiji i uopste al verovatno ni 10 % kao neki ljudi ovde koji mnogo uspeha i iskustva imaju. Znaci svaki savet je dobrodosao voleo bih i da "bukas" napise koju. Bice i slika pozdrav i hvala unapred