Pozdrav svima,
Prije svega pohvala za forum I za sve ljude koji ga odrzavaju I ucestviju u njemu.
Pa da krenemo imam 21god 173cm I 72 kg od toga vecina BF , prije 3 godine sam imao oko 85kg pomocu ishrane i kardio treninga sam smrsao na trenutnu kilazu medjutim u naredne 3 godine nit sam pazio sta jedem kako I kad niti sam trenirao zapustio sam se skroz. Prije 2 nedelje sam odlucio da krenem ponovo sa ishranom I treninzima.
Cilj mi je za sad skinuti BF.
Ovo je moj plan ishrane manje vise skoro svaki dan mi je isti samo umesto rize ubacim krompir umjesto tunjevine neku drugu ribu itd..
Dorucak : 100gr ovsenih
Obrok 1 : 1 cijelo jaje 3 bjelanca+100gr tune
Rucak : 200gr pilece bijelo+150gr pirinca
Obrok 2: 100gr tunjevine
V: 100 gr nemasnog sira
Ako nesto ne valja napisite, i interesuje me sta bi mi valjalo od suplemenata da koristim citao sam podforum o suplementima al to je meni sve naucna fantstika pa mi cisto dajte neke smjernica pa cu ja iscitati sta kako dalje.
Sto se tice dijela treninga radim ga ujutro, sad za sad udaram vrecu i radim sklekove,trbusne cucnjeve vratilo razboj itd..
Trening mi izgleda ovako
5min vijaca
5 rudni po 3 minuta na dzak
sklekove,trbusne i cucnjeve radim koliko mi snage ostane.
Sto se tice treninga cekam da se malo spuste temperature i da krenem u teretanu jer je ovjde u Podgoricu 40 stepeni.
Korigujte sta nevalja dajte savjete i hvala unaprijed