Дакле да почнем овако, не узимам, нисам ни кренуо, али не значи да нећу
Али ишчитавао сам форум и теме везане за стероиде и пало ми на памет пар питања...
Гледам ове Подгоричане, они крцају метан ка' тик так, сви надушени после мјесец дана, ок, капирам да је велики дио тога, ако не и највећи вода, али ријетко видим некога да узима да ваља и да има конципиране куре... Обично је то НАБАВИО МИ ДРУГ, РЕКА' МИ ДА ПИЈЕМ ПО ПЕТ КОМАДА И ЈЕДЕМ СВЕ ЖИВО И ЕТО МЕ ЈА ОВОЛИКИ...
Занемарујући то све, кад се конципира циклус, видио сам оно нпр узме се орал за тај почетни кикстарт, плус нпр депо... Пошто је глупо узет' само орал итд...
Е сад долазимо до круцијалног питања, пошто сам гледа' неке слике ђе се убризгава тачно на које мјесто итд и мени се од тога свијест преврнула, а да не помињем да не идем да извадим шестицу ево двије године јер ме страх од оне игле, а све остало радим без анестезије...
Примјер је да сам имао једне прилике алку минђушу и нисам умио сам да је вратим на мјесто и дао сестри да је врати, она крљала, крљала и ја само у глави замислио како ми онај шиљак пробија месо, аутоматски преблиједио и врти ми се
Постоји ли начин да се ескивира игла?