Hvala :oops:
@Pedja
Pa, ja sam to napisao u prvoj poruci koja je i izazvala raspravu i kasnije opet pomenuo, ali ti to ocigledno nisi primetio. Cela moja prica je bila o tom jednom danu u 6-7 nedelja. Zar to nije bilo ocigledno?
....
ne ..ja to nisam video....al to sada vise i nije toliko bitno jer je svar skroz resena..
dakle...niti unosis 600 gr proteina a i da unosis to nema nikakve veze sa pricom o srpecavanju katablzima itd..itd..itd..
jer ti unoseci 600 gr proteina samo jedna dan u nedljei ne da ne mozes spreciti katabolziam..nego ej to cisto gubljenje vremena ovisno o postavljnom cilju..
sve u svemu....neznam ni koja je uloga..ni koja je svrha ni sta bilo sta znaci ovolika rasoprava o celoj prici da bi ti na kraju rekao da unosis jednom nedljno i to kada imas penjanje jer ne verujem da imas penjanje kada je zima i planina postane veoma opasno mesto....unosis tih cudnih 600 gr...
poetna price..mislim da treba jos mnogo da ucis o svemu da bi shvatio sta znaci i katablizam i anabolizam tj na koji nacin dolazi do jednog ili drugog..
i sto je najbitnije...da znas koja je svrha celog tvog baveljnja sa celom pricom...ne govrim o planiranrenju..nego drugi segment a to ej teretana...
jer ne verujem da je ikome ovde jasno sta je tvoj cilj i sta hoces da postignes sa tim sto si rekao na kraju price da unosis 600 gr....znam.sada ces ti reci da si hteo da obajsnis kako rasa unosi 1000 gra i da 600 nije puno..
dakle..uporedi moj i tvoj jelovnik pa ces videti..a dosao si do zakljcuka da u mom ma 500 gr..po tome..ja od tebe unosim mane proteina dnevno jeduic skoro 1kg mesa i 30-40 jaja..bez sira i bes protein sejkova...nema logike...cak sto vise...
ali da pustim to jer ovo vec prleazi u zamranje svih oko nas...