Danasnji posing stvarno ne moze da se poredi sa likovima iz sedamdesetih , osamdestih ,ranih devedesetih.Ovi danas nekako iskombinuju nekoliko osnovnih poza i onda samo ispaljuju most muscular, plaze se ,loze publiku...Bukvalno se i ne trude da malo unesu nesto orginalno, ali s obzirom na gradju tek bi gluplje izgledali da pokusavaju da izvedu nesto sto je Frank i slicna ekipa radila, jednostavno nema vise umetnosti u tome i to je to.Kai se trudi, ali to nekako deluje kao da izvodi pola striptiz -pola bb posing-barem meni je odvratno.
Inace,pored Franka, za kojeg mislim da je najbolji pozer, prvi koji mi pada na pamet je Labrada
Pa nema kad izgledaju ko dzakovi misica bzv totalno ,Frank na olimpiji sa 84 kg na bini a Katler sa 120kg,tolko o tome i o estetici
Mohamed Makkawy - Mr Olympia 1983 - محمد مكاوي
Jedan od boljih pozera...
interesantne poze,skroz korektan BB
A zašto bi neko vežbao pozing sem ako se ne takmiči ili je fitness fotomodel? Cak i za ovakav forum nam nije potrebna baš profi slika.
Zasto sto to neko mozda voli? I zato to sto 99% ljudi ne razume taj nacin zivota i tu umetnost lepote tela,meni je pozing bitan koliko i rad sa tegovima u teretani. Jer to je lepota ovog sporta a ne samo nabijanje mase i pucenje ispred ogledala i slikanje zenskog dupeta i svi to hvale svima je to najlepse kao jen selter itd ,to je tuzno skrnavi se ovaj sport.
Meni je tuzno reci da su ovi danasnji bilderi sportisti,klasicne svinje od 150 kila koje su degutantne kao pojava
To jeste, ali pogledaj detalje Phil - ove. Zato sam stavio Jay-a pored.
Moze se cak porediti sa nekim "old school BB-a".
ok postujem tvoje misljenje,ali ja i dalje ne vidim sta ti vidis ovde na Philu apsolutno nikakva estetika