Ove nove ampule se jedva lome... mnogo mnogo losije nego one ranije
Kura solo depo misljenje?1. Ned 1000mg2-12 Ned 750mgIshrana ispostovana kao i trening i suplementacija, 195 cm, 108 kg, oko 11-12 % bf, prva kura bila 250 sust, 250 deka...
Jedno pitanje. Drugar ide 11 nedelja 250 mg testosterona depo ovo mu je vec drugi put da radi tako nesto prvi put je isao pre dve godine. Dobio je 7 kg a izgubi 2 kg prvi put i bas se lepo primetilo. Oporavio se lako a nista nije uzimao od citostatika i lekova. Ima dobru ishranu i suplemente. Slicno i sada dobio je 5 kg a na 10 je nedelji i ici ce jos jednu. I prosli put i sada u kuru je usao sa jako malim bf i ne uzima velike doze testosterona on tvrdi da tako manje ode na estrogen i samim tim retencija vode je manja sto njemu odgovara a i da ne bi imao problema sa aknama i slicno. E sad pitanje je da li je to realno jer po meni lepo ga je odradilo ili on mozda uzima vise a prijavljuje samo 250? Nema razloga da laze i nije u tom fazonu da laze ali opet mi je 250 mg nekako malo nemam pojma. Vase misljenje?Voleo bih i Pedju cuti sta misli o ovome i da li je realno?
Citat: PUMP Maj 26, 2015, 09:50:20 posle podneKura solo depo misljenje?1. Ned 1000mg2-12 Ned 750mgIshrana ispostovana kao i trening i suplementacija, 195 cm, 108 kg, oko 11-12 % bf, prva kura bila 250 sust, 250 deka...Pre bih isao 1 ned 1000mg pa bih nastavio sa 500mg ipak je druga kura , a isao si proslu samo 250 testa . odradice te i ovo lepo ne moras da brines
7 kg za 12 nedelja...moze da dobije,ali cistih misica to bas tesko da moze.Ako govoris o naturalcu!
Citat: nidzac Maj 26, 2015, 10:54:25 posle podneJedno pitanje. Drugar ide 11 nedelja 250 mg testosterona depo ovo mu je vec drugi put da radi tako nesto prvi put je isao pre dve godine. Dobio je 7 kg a izgubi 2 kg prvi put i bas se lepo primetilo. Oporavio se lako a nista nije uzimao od citostatika i lekova. Ima dobru ishranu i suplemente. Slicno i sada dobio je 5 kg a na 10 je nedelji i ici ce jos jednu. I prosli put i sada u kuru je usao sa jako malim bf i ne uzima velike doze testosterona on tvrdi da tako manje ode na estrogen i samim tim retencija vode je manja sto njemu odgovara a i da ne bi imao problema sa aknama i slicno. E sad pitanje je da li je to realno jer po meni lepo ga je odradilo ili on mozda uzima vise a prijavljuje samo 250? Nema razloga da laze i nije u tom fazonu da laze ali opet mi je 250 mg nekako malo nemam pojma. Vase misljenje?Voleo bih i Pedju cuti sta misli o ovome i da li je realno?Realno je dobiti 7 kg i bez hemije za 12 nedelja . Sad pitanje je sta je dobio i sa koliko je kg startovao , tj lakse ce 7 kg da dobije ako krene sa tipa 70 kg nego ako krene sa 130 kg .
Citat: The Animal Maj 26, 2015, 11:08:04 posle podneCitat: nidzac Maj 26, 2015, 10:54:25 posle podneJedno pitanje. Drugar ide 11 nedelja 250 mg testosterona depo ovo mu je vec drugi put da radi tako nesto prvi put je isao pre dve godine. Dobio je 7 kg a izgubi 2 kg prvi put i bas se lepo primetilo. Oporavio se lako a nista nije uzimao od citostatika i lekova. Ima dobru ishranu i suplemente. Slicno i sada dobio je 5 kg a na 10 je nedelji i ici ce jos jednu. I prosli put i sada u kuru je usao sa jako malim bf i ne uzima velike doze testosterona on tvrdi da tako manje ode na estrogen i samim tim retencija vode je manja sto njemu odgovara a i da ne bi imao problema sa aknama i slicno. E sad pitanje je da li je to realno jer po meni lepo ga je odradilo ili on mozda uzima vise a prijavljuje samo 250? Nema razloga da laze i nije u tom fazonu da laze ali opet mi je 250 mg nekako malo nemam pojma. Vase misljenje?Voleo bih i Pedju cuti sta misli o ovome i da li je realno?Realno je dobiti 7 kg i bez hemije za 12 nedelja . Sad pitanje je sta je dobio i sa koliko je kg startovao , tj lakse ce 7 kg da dobije ako krene sa tipa 70 kg nego ako krene sa 130 kg .Na ovo sam mislio
Citat: The Animal Maj 26, 2015, 10:53:28 posle podneCitat: PUMP Maj 26, 2015, 09:50:20 posle podneKura solo depo misljenje?1. Ned 1000mg2-12 Ned 750mgIshrana ispostovana kao i trening i suplementacija, 195 cm, 108 kg, oko 11-12 % bf, prva kura bila 250 sust, 250 deka...Pre bih isao 1 ned 1000mg pa bih nastavio sa 500mg ipak je druga kura , a isao si proslu samo 250 testa . odradice te i ovo lepo ne moras da brinesx2Citat: nidzac Maj 26, 2015, 10:54:25 posle podneJedno pitanje. Drugar ide 11 nedelja 250 mg testosterona depo ovo mu je vec drugi put da radi tako nesto prvi put je isao pre dve godine. Dobio je 7 kg a izgubi 2 kg prvi put i bas se lepo primetilo. Oporavio se lako a nista nije uzimao od citostatika i lekova. Ima dobru ishranu i suplemente. Slicno i sada dobio je 5 kg a na 10 je nedelji i ici ce jos jednu. I prosli put i sada u kuru je usao sa jako malim bf i ne uzima velike doze testosterona on tvrdi da tako manje ode na estrogen i samim tim retencija vode je manja sto njemu odgovara a i da ne bi imao problema sa aknama i slicno. E sad pitanje je da li je to realno jer po meni lepo ga je odradilo ili on mozda uzima vise a prijavljuje samo 250? Nema razloga da laze i nije u tom fazonu da laze ali opet mi je 250 mg nekako malo nemam pojma. Vase misljenje?Voleo bih i Pedju cuti sta misli o ovome i da li je realno?Nisam Pedja, ali ajde. Nije cudno da neko ide samo 250, ali uglavnom to rade oni osetljiviji na estrogen. Kao sto animal gore kaze, ako je neki mrsavko nista nije cudno. Ciklus posle 2 godine, skoro kao da je prvi, pa ni to ne treba da se cudi ako se opet desi. Receptori cisti, reakcija na male doze bice odlicna. Mnogi bi trebali da idu 250, al teorija govori da bez 500 nista, sto se u praksi pokazuje kao netacno.