@Bsbejs5
da ne trujemo temu sad o mojoj isshrani, radi onih koji ovde dolaze da citaju o onome sto pise u naslovu.. nema sta puno da se kaze, vezbam klasicno kao i svi, menjam vezbe kad osetim da sam se navikao, ponekad raim super serije..objektivno , ne treniram dovoljno ozbiljno, a ishrana mi je blagi uzas, rucak kuci.. sta se spremi, a ostalo.. boze pomozi, tunjevina, belo meso.. i to sve neredovno.. koliko stignem sa posla da iskombinujem. Ovde je rec o ozbiljnijem problemu.. cesto ne mogu da se nateram da odem do prodavnice, ili druge slicne jednostavne stvari da uradim.. prosto me uhvati takva mrzovolja.. lakse mi je da odem u teretanu da se znojim, nego da progovorim tri reci sa nekim i slicne paranoje..
@Pedja Petrovic
Ja sam svestan da nista ne znam, zato se i nalazim ovde, jer mi je lakse da pitam nekoga ko zna, nego sam da iscitavam hiljade stranica, pa da odvajam relevantno od irelevannog i sam da zakljucujem.. tako da u principu, ne postoji nista sto ne zelim da cujem, samo dok su u pitanju informacije. Shvatam ja da niko nije duzan meni, ili bilo kome drugom da pomogne, i da neko ko se ceo zivot bavi odredjenom tematikom, zasluzuje da bude autoritet i da se prema njemu onaj koji pita (ja.. i slicne neznalice) ophode sa uvazavanjem, jer, ne pitas ti mene nista, nego ja tebe, samo kazem da je posteno taj autoritet odrzavati i uvecavati deljenjem znanja, a ne cinicnih komentara.. ne znam ni sto sve ovo napisah uopste..
evo jedno konkretno pitanje, ukoliko je negde odgovoreno na njega, posaljite link
zanima me, postoji li neka vrsta prirodnog testosterona koja se moze uneti u organizam, a koju telo nece da prepozna kao zamenu, i nece prestati ili smanjiti proizvodnju istog?(koliko sam razumeo, to je slucaj sa sintetickim T )