Дефинитивно је кренула продаја...
Znas sta u pravu si a i nisi,posedujem neko znanje o materiji o kojoj se raspravlja i slicno,nisam dugo trenirao zbog nekih zdravstvenih probsa,ali da ne duzim..Pre nekih godinu -i po,prosto osetim da mi fali testosterona u organizmu,skinu sam kilazu tad na neki 95 kg cak sam otisao i na 89,na visinu od 198 cm,no udjem u teku i trazim ampule kaze nema,ja u drugu trecu cetvrtu nigde nema,orazlozim svoj problem doktoru endokrinologu u decembru 2014 te,nadajuci se da ce da mi prepise neku kuricu ono legalno jer analizom krvi je utvrdjeno,da je moj nivo testosterona 3X ISPOD minimalne granice,kazem joj ja ,ona kaze znas to je opsano testosteron je opasan bla bla,hajde dodji za tri meseca ponovo uradi nalaze ali vadjenje krvi na svakih pola sata
jer nivo testa varira u toku dana ali ne moze toliko da varira i osecam nedostatak manje vise impotencija neka i sta ti ja znamovo ono,odradim ja vadenje krvi u 8.10 pa u 8.40h i u 9.10h ujutro,nalaz pokaze da je moj nivo testosterona duplo manji od minimuma,malo se popravilo ali za zericu nebitnu,ja se bacio u bedak reko idem ponovo kod te endokrinologice,i ima da me izvesla o5 i da kaze dodji za 3-6 meseci,medjutim ja joj ispricam sve i pokazem nalaze,inace lecio sam mikroadem hipofize,ona mi prepise 6 meseci po jednu ampulu mesecno znaci 250mg mesecno,danas odem kod lekara ,a mogu i sam da sebi aplikujem bilo sta i dam im nalog i podjem da im dam ampulu,medjutim oni kazu "Gospodine ne mojte davati vasu ampulu imamo mi ovde,a apoteka u kojoj je moj matori uzeo kutiju depoa nema vise ,jer sam ja odmah odjurio da vidim ako ima da kupim nekih 15ak ampula
da bih imao da se ibustujem kad dodje vremea planirao sam neki kruzni trening,ja nisam BB,ali recimo radim sa tegovima treniram grcko rimski,i volim duge setnje sa psom,inace imam 36 godina,i nasvirao sam trenutno na 115 kilograma iako sam blizu 2M visine imam dosta viska koji se i ne primecuje toliko ali ja najbolje znam,e sad vezano za depo serija je iz '13 te,imam par slika loseg kvaliteta,sa web kamere
kao sto neko rece da su kupci depoa Bbilderi 90% ja sam u nekih 5-do 10%,i nisam bilder,vec volim da izgledam ida se lepo osecam,a imam ram za za sigurno 140-150kg cistih misica,inace cilj mi je da se vratim tu na neku stotku 105 videcu ,zbog zglobova,trenutno sam poceo da radim pomalo sa buckama i sklekice i setnjice dok ne budem imao energije za teretanu i rvanje kombinovano u nedeljia nisam ni komplex da ne smem da postavim sliku kako izgledamups nisam bas toliki plex ,xDTAKODJE MOGU DA OBECAM DA CU POSTAVITI SLIKU ZA NEKIH 3 MESECA,ZNACI U ODGOVARAJUCOJ SEKCIJI ZA TO SAA OBJASNJENJEM KAKO SE HRANIM I DALI UZIMAM SUPSE I SVE OSTALOSRDACAN POZDRAV LJUDOVI I SVE NAJBOLJE