Poče sam da radim ovaj Pedjin način treninga, tačnije ispratio sam način vežbanja kao on na ovim video zapisima što je objavio. S obzirom da imam jako povredjeno rame ovakva vrsta treninga mi ne smeta jer nema velikih težina.
Od suplemenata sam koristio samo The BCAA 12000 Ultimate Nutrition, tri merice od po 7.6 gr u toku samog treninga sam ih pio po malo, i pre kardia 15 min dve merice od po 7.6gr. Uspeo sam dosta kg da skinem a ishranu i nisam bas mnogo korigovao sem u količini koju sam smanjio, takodje izbacio sam sltako i gazirano. Tačnu količinu skinutih Kilograma ne znam, ali sam dva konfekcijska broja smanjio pantalone.
Treninge teretana idem za sad svaki drugi dan, a kada ne idem u teretanu trčim uveče po oko 5 km za 30 min, sa suplementima bih počeo da idem u teretanu svaki dan i trčao bih uveče isto vreme i kilometraža. Hvala Pedji na ovim treninzima!
Tek sad počinjem da koristim ostale suplemente koje sam čuvao, Whey, Glutamin, BCAA, Kreatin, treba da nabavim sad i The Omega 3 i Maltodekstrin.
Rešio sam da korigujem i ishranu po načinu koji je ovde Pedja napisao:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,13245.0.html1.OBROK: 50 gr Hrskavog Muslija sa čokoladom (Fun&Fit) + 50 Ovsenih sa mlekom., ili250 g ella sira ili 50g whey + 50 g ovsenih pahuljica ili + ALTERNATIVA 250 g ella + 6 belanaca + 1-zumanac ..ili jedno jutro ovo..drugo ono
2.OBROK:100-150 g mesa + salata –bilo koja-po ziboru
3.OBROK:.150 g ela sira ili +50 g whey-ja + OMAEGA 3..2 KAPSULE
4. OBROK:Pred treningom bcaa+glutamine-15+20 gr
OBROK:na kraju treninga treningu 60 g whey-ja + 30 g maltodekstrina+15 gr bcaa
5.OBROK: 100-200 g mesa + 50 g riža (basmati) + salata
6.OBROK:100 g mesa +salata+ 150-200 g ella ili-alternativa 100 g tune i whey30g + 5 belanaca..jednom ovo jedno onoImam par pitanja vezano za ovu ishranu: 1. Koliko dugo smem da se ovako hranim, da li i šta treba da se menja posle nekog vremena?
2. Kako bi bilo idealno zarotirati ovu ishranu ako bih jedne nedelje isao na treninge posle 17h, da li isto da spremam obroke ili da nesto menjam.
3. Ovaj deo nisam najbolje razumeo:
Toga bi se trebalo drzati od Pon-Pet. Sa punjenjem pi poceoeo u subotu posle jednog ili dva hard treninga gdje bi potpuno ispraznio glikogen u telu. A u subotu dolazi punjenje gdje spustis B na 150, M na minimum i UH na 400 ili čak 500g. Nedelja bi bila malo manje bogata sa UH ali ne mnogo za razliku od subote.
Šta se podrazumeva pod tim punjenjem, i šta tada treba da ručam ?
Suplemente bih ovako koristio:Pre treninga:Bcaa 15.2 gr , Glutamine 20 gr, Kreatin 5 gr smućkam sa vodom.
Posle treninga:Whey 50 gr, Maltodekstrin 30 gr, Bcaa 15.2 gr, Kreatin 5 gr smućkam sa vodom.
Pre kardia 15 min:BCAA15 gr