ma opusteno imam strpljenja,nisam hteo toliko da pisem o ishrani jer da sam to hteo zapoceo bi temu na drugom mestu..
trenutno radim priming pa se ishrana bazira vise na unosu proteina..sa povecanim unosom uh idem svaki cetvrti dan..e sad ovako sam se hranio pre njega a tako planiram i za vreme kure:
1. ovsene pahuljice sa 30g whay i malo meda(med koristim vec godinama i ne mogu bez njega koliko god to bilo dobro ili lose) sve to izmesano stane u jedan tanjir
omega 369,oligovit i b vitamin
2. oko 150-200g belog mesa sa 1 soljom pirinca(jbg. stvarno nikad nisam merio pa nznm. tacno gramaze ali probacu ovako da objasnim)
3. ovaj obrok obicno koristim pred trening:
5 jaja,oko 100g pileceg ili cureceg mesa
pred trening: 5g glutamina i 5g kreatina
posle treninga: isto sa ova dva + 30-60 g whay zavisi koliko imam na raspolaganju sa amino 5600 6tab.
4. opet neko meso oko 100-150g. vecinom crveno(tu mozda gresim ali mi to tad naj vise odgovara) i oko 200g vecinom pomfrita(krompir
)
5. tunjevina ili oslic sa salatom
ima tu sigurno dosta gresaka u odnosu na prof. ali mislim da je ok..
ajde i to prokomentarisite pa da korigujem ali mi je bas zajebano radi posla da uvek ispostujem sve to ali se maksimalno trudim..
e sad za trening:
slab je jer radim taj priming,dosta sam citao o tome pa sam resio vise da se baziram na ishranu..imam jako mali unos uh pa necu puno da se kidam na treningu(radim i kardio dva puta nedeljno)
kad budem na kuri radicu trening koji me bas pogadja:
1. grudi,biceps,list i stomak
2.ledja,triceps i stomak
3.ramena,list
4. noge bez naravno lista i stomak
5. odmor
ovaj trening me odlicno radi i njega bi forsirao na kuri.
ajmo i ovo da prokomentarisemo pa da nesto menjamo ako treba..tu ste da pomognete,hvala do sad ma savetima..