E ovako, nakon malo razmisljanja, doslo mi je da otvorim ovu temu, jer nakon nekih komentara doslo mi je da se zapitam ko je lud. Posto sam pozvan od par drugova i poznanika da se malo ukljucim na jedan drustveni forum forum.blic.net, tamo sam se mao i uklucio, pod nickom Flex. E sad u temi erotska fotografija sam ubacio malo slika od po meni naljepsih cura koje postoje - Davana Mednina, Jeamie Eason, Monica Brant. Nakon sledecih komentara doslo mi je vas pitam sta je to usadjeno u nas narod, pa je kao stoka nerazuman. Ili sam ja mozda lud.
Komentari:
Cure:
odvratno, ogavno
Meni ove ribe izgledaju kao da u gacama imaju onu (mushku) stvar da prostite...mislim..pogledaj te zhile u donjem dijelu trbuha...nekako mi
ispod grudi pa do butina musko!ova poslednja fotka je lepa,tj devojka na njoj je lepa,a unistila se
Sto je najgore komentari nekih tipova:
Sto je previse, previse
flex one nabildane ribe su uzasne,
ok pokazao si ih al prestani smarati sa 10000 njihovih slika jer tema je erotske fotografije a one tvoje su freak show za dolocenu skupinu pervertita
mislim da cura mora imati mali stomacic i da mi je takva normalana milion puta bolja od tih sa rucerdama i ramenima ko konan ...
pazi na tim slikama ( tvojim ) sve i jedna ima silikone da bi sakrila pogled sa izrazenih vena na rukama i stomaku, ledja ko prosjecni muskarac, noga ko fudbaler... to nije zenstveno vjeruj mi
ma grozno je ...
fuj fuj fuj
Ne znam ima li nešto ružnije od nabildanih žena. Mada ni muškarci nisu nešto, ali žene su Bože sačuvaj. (ovo je bio komentar na Monicu Brant)
Ako nekog interesuje odvijanje citave situacije:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=15134&postdays=0&postorder=asc&start=20E sad, molim Dijagnozu