Ovako: 91. godiste,treniram nekih 5 god,medjutim aktivno bas zadnjih 1,5 godinu. Ranije sam vecinom trenirao po par mjeseci pa pauza,ne zato sto nisam bio zagrijan vec obaveze na faxu,finansije itd. tako da je bilo tapkanje u mjestu. Visina 181 cm, kilaza na prvoj slici je oko 93 kg, a trenutna kilaza je oko 83-84 kg posle low carb dijete koju nisam bas ispratio do kraja,drzao sam dnevni unos proteina blizu 200g i UH na 100g, al se ipak vide rezultati koliko-toliko. Trebao sam preci na cikliranje al mislim da cu to ostaviti za sledecu godinu,nadam se da ce mi finansije biti bolje tako da tome mogu pristupiti ozbiljnije..Takodje nisam ubacivao kardio trening nikakav tokom dijete a mislim da mi fali..Od suplementacije trenutno pijem Amino Whey Hidro.. Sto se tice treninga isprobao sam razne tipove. Najvise problema imam sa grudima,pogotovo gornji i srednji dio,sto mozda mogu djelimicno pripisati losijoj genetici,al mislim da je vise zasluzna veza um-misic. Nekada sam radio serije na benchu sa 110kg i bukvalno nisam nista osjecao u grudima. Sada radim neku vrstu specijalizacije,podijelio sam ih u 2 treninga manjeg obima,tako da u prvom treningu odradim vjezbe za donji dio i sredinu,a drugi trening vjezbe za gornji dio grudi. Takodje sam kilaze znatno spustio tako da sad bench odradim sa 80-ak kg uz maximalnu koncentraciju i sporiju negativnu fazu tako osjetim grudi tokom pokreta i popravljaju lagano. Ruke napreduju dosta dobro,cak su i bile nesrazmjerno vece u odnosu na druge misicne partije tako da vecinom triceps vezem sa grudima,3 vjezbe po 3-4 serije a biceps uglavnom sa ledjima. Ramena trenutno radim u superserijama. Ledjima najvise fali dubine pa mi u zadnje vrijeme u treningu preovladavaju razne vrste veslanja, a radim i zgibove i vucenja na lat masini.. Sto se tice nogu,radim ih trenutno 1 sedmicno i vidi se blagi pomak nabolje,razmisljam da ubacim 2 treninga..vidjecemo kako ce bujati kada pocnem sa ozbiljnom masom. Trbusnjake radim sada 2 puta sedmicno.