haha pa cale mi je bio mrsavko u mladjim godinama, mada je pod stare dane bas nabacio kila. Keva je uvek bila skroz normalna, ni mrsava, ni debela, ali isto sad zbog posla stize jedva 2 puta nedeljno da vezba, pa je i ona nabacila. Ne sumnjam da sam sam genestki onako krupniji i malo bucmast, ali ne bi trebalo da sam genetski debeo, to nema sanse. Kao klinac sam bas bio ogroman, fazo 30kg preko mere. Medjutim keva me uvek motivisala da nesto treniram, menjo sam sportove ko lud. Kad sam poceo da treniram kik-boks, tad sam prvi put oceo da mrsavim, al nista ozbiljno, jer nisam ni tolko redovno isao, al veslanje vec godinu dana ozbiljno furam. Skinuo sam od prosle godine 10kg i tako. Licno mi tezina uopste ne smeta, da na ovo sto imam malo jos misicne mase dodam izgledao bi poprilicno dobro. Nego za ovo veslanje moram, a stvarno hocu da uspem u tom sportu. Uglavnom gledao sam po forumu, nasao sam dosta temica za skidanje, ali sa suplementima, a meni to jos ne trebs(13god). Ostatak je o dobijanju na masi i tako to. Mislim bas sam zbunjen, smanjio sam ekstra unos, a nisam skinuo nista bio. Mozda je ono sto rrece pedja nekom liku, da ti se metabolizam nesto adaptira, al valjda za to treba vise vremena. Aj nastavicu da citam po forumu i drzacu ovo kao sto sam napisao da sam drzao, pa cu da vidim za nekih mesec dana dal ce biti rezultata.