Ovako treniram vec par godina 5 puta nedeljno po jednu misicnu grupu, 2 dana odmora. Trenutna ishrana rotacija uh "low carb" varijanta polako se spremam za keto. Po danima UH ovako izgleda 50-75-50-0-60-0-120. Poslednji dan je dan punjenja obicno nedelja. Trenutni jelovnik izgleda ovako: 1. 2 cela jaja, tuna u mas. ulju, krastavac, paradajz, sumeci multi vit. 2. pola ella sira i 50-60gr oraha. 3. 250-300gr piletine, kupus salata i 2 kapsule omega3 masti. 4. Obrok obicno posle treninga 250-300gr piletine, beli pirinac, grilovano povrce, 2 kasicice maslinovog ulja.
5.Pola ella sira pred spavanje sa stepsokom ili pola krastavca kako kad i kasicia maslinovog ulja ili kapsula omega3.
PWM 50-60gr Proteina i 30gr dex posle treninga cesto ide i 20gr BCAA pre i posle treninga sve zavisi kada ga posedujem kada ne itd... Uglavnom proteina se uvek ima.
PItanje glasi da li trebam da izbacim ellu, cilj je def i snizavanje procenta masti iako imam vec nizi procenat, ali zelim bas da se "ogulim"?
Ranije sam u letnjem periodu ujutru na prazan stomak imao kardio naravno sve uz suplementaciju.... Sada zbog nedostatka slobodnog vremena moram da menjam trening pa me interesuje da li kardio da ubacim posle tegova ili bi bilo bolje da npr 3 puta nedeljno bude kardio a treninga sa tegovima da smanjim na 3-4 puta nedeljno? Treba mi vas savet? Hvala unapred