Novembar 15, 2024, 12:30:15 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Svetsko prvenstvo u fudbalu-Brazil 2014  (Pročitano 11046 puta)

Van mreže sky

• Light Heavyweight Member
Odg: Svetsko prvenstvo u fudbalu-Brazil 2014
« Odgovor #30 poslato: Jul 09, 2014, 01:47:59 posle podne »
sad mogu mirno da beru kafu  8) 8) 8)

limited edisn

Nema mi te kafe da vidimo, samo u limited izdanju. :P

Van mreže Metak

« Odgovor #31 poslato: Jul 09, 2014, 06:48:04 posle podne »
a i cuo sam da je sad tamo zabranjeno da se kupuje onaj 7 days kroasan  :D :D :D :D

Van mreže newbody

• Cruiserweight Member
« Odgovor #32 poslato: Jul 10, 2014, 03:59:04 posle podne »
Nartavno da ce se ispratit ovo SP. Po prvi put i BiH ucestvuje :D

Ocekujem i nadam se filanu juzna amerika vs evropa. Mozda Argentina-Njemacka.
Najbolji strelac prvenstva Messi, odo sada skoknut do kladione i uplatit ovo ;)

Nije da nisam bio upravo :D

Samo sto je na kladioni Njemacka prvak i najbolji strelac Muller. Mogo bi kakv dobar blend da legne ako ga Muller zabije u finalu i Njemcka bude prvak :)
Personalni/Licni trener Vernes.
Online konsultacije i savjetovanje:

https://www.facebook.com/vernes.karagic

Van mreže каскадер

• Bantamweight Member
« Odgovor #33 poslato: Jul 10, 2014, 07:40:09 posle podne »
svaka cast za tiket, doktorski odigrano!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #34 poslato: Jul 13, 2014, 11:48:28 posle podne »
Imam osecaj da ce Spanci da kiksnu...

Nemci mogu mozda do titule. Brazil najgori od kako znam za tu reprezentaciju

Dzaba sve kad 1din nisam stavio na kladionicu ;D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #35 poslato: Jul 14, 2014, 09:31:25 pre podne »
bolje da si cutao,bilo bi ti lakse  :P

Ende ... sto bi rekle svabe...kraj muka za zene
iako nisam navijao za njih(msm svabe ),objektivno najbolji...zasluzeno uzeli
koliko je pocetak takmicenja bio zanimljiv,toliko su ga na kraju udavili...par utakmica dobrih,ostalo sve 0-0,taktiziranje,mesto nekih utakmica bolje reklame da sam gledao.. malo jakih reprezentacija

Van mreže tenssa

« Odgovor #36 poslato: Jul 14, 2014, 09:34:19 pre podne »
Kakav kraj muka za zene...ja se smorih ziv gledaju ovaj "fudbal"...

Van mreže filip85

« Odgovor #37 poslato: Jul 14, 2014, 01:53:43 posle podne »
prvenstvo je bilo dobro, možda i najzanimljivije od 1998. od kad gledam... u grupama čak i većina utakmica koje su završene sa malo golova su bile zanimljive, osim par negledljivih kaubojskih reprezentacija tipa Nigerija-Iran, kao i svih utakmice Grčke kojoj treba zabraniti na jedno 100 godina igranje bilo kog takmičenja jer igraju najjadniji fudbal posle nas po sistemu ako prođe-prođe, pa se tako posle 10 prvenstava bez ikakvog rezultata jednom provuku kroz iglene uši kao 2004. i onda su kao fudbalska velesila... već na sledećem i narednih 10 prvenstava ih nema dok opet ne ubodu neko zrno... nama ne treba zabranjivati jer nema potrebe, sami smo sebi dovoljni za eliminaciju tako da se nadam da ćemo propustiti i sledeće prvenstvo, da možemo da ga gledamo bez stresa, euforije i proračunavanja da li stižemo do polufinala ili finala...
ove utakmice u fazi eliminacije su bile zatvorenije, što je i logično, tako je i uvek jer je ulog veliki, pa je bilo i smor tekmi, al sve u svemu ok... sve ukupno, izjednačen je rekord po broju golova na svetskim prvenstvima...
žao mi je što nije bilo neke nove reprezentacije u polufinalu, šteta zbog Čilea jer su stvarno mogli da prođu Brazil i bili su bolji ali nisu imali ni sreće... da Pinilja nije pogodio prečku, verovatno bi dogurali i do polufinala... ova dodela zlatne lopte Mesiju je baš sramota... ja u finalu navijao za Argentinu jer mi je muka ovih novokomponovanih navijača Nemačke, kod mene su čak i pucali posle pobede (wtf???), samo što ne zapevamo "Danke Deutschland" a smejemo se Hrvatima... mi smo baš neki čudan narod, danas svi 18/88 a koliko sutra ćemo im psovati majku kad nam budu lupali šamarčine... neobješnjiva mi je ta ljubav prema Švabama a, s druge strane, mržnja prema Amerima... oni koji vole i jedne i druge ili mrze i jedne i druge su mi jasniji, al da ne idem sad daleko...

sledeće prvenstvou Rusiji, već predosećam da će biti težak smor, ne znam kom pade na pamet da njima dodeljuje organizaciju... prventva bi trebalo da organizuju zemlje sa fudbalskom tradicijom kao što su Brazil, Argentina, Nemačka, Francuska, Italija, Španija, Engleska, Holandija i sl. a ne da bude kao u Južnoj Africi gde je većina stadiona bilo poluprazno i gde se do par meseci pred početak prvenstva nije znalo da li će se uopšte održati jer su probijeni rokovi za izgradnju stadiona... a da, znam, nisam patriota sad što ovo govorim protiv Rusije... :)  ali šta ću kad je tako, oni jesu za npr. Olimpijske igre, ali fudbal i ne baš...

i tako, smorio sam i sam sebe.....
« Poslednja izmena: Jul 14, 2014, 02:51:02 posle podne filip85 »

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #38 poslato: Jul 14, 2014, 07:45:57 posle podne »
ova dodela zlatne lopte Mesiju je baš sramota...

Kad su sve žene oko mene (uključujući i mene) ovo isto zaključile, znači da je stvarno sramota. To što iskače iz frižidera, ne znači da je najbolji igrač na ovom SP-u.

Inače, meni je lepo bilo, odgledala par utakmica, iznavijala se za Nemce <3 i sad možemo opet da živimo mirno i lepo bez vrištanja... oh, wait, evropsko sledeće godine -.-'
suck it up, buttercup

Van mreže vlada sin

« Odgovor #39 poslato: Jul 16, 2014, 02:05:44 posle podne »
Koga bi predlozili za zlatnu loptu umesto kepeca, ja na primer ne znam ko bi mogao iz Nemacke da dobije koliko se niko posebno ne izdvaja i uvek navijam protiv ekipa koje nemaju pojedinca koji se izdvaja. Mesi je ipak dovukao Argentinu do finala  iako me nervira .  Ja bih dao Rodrigezu iz Kolumbije iako su ispali u 1/4, ulepsao je finale. Steta sto Nejmar nije igrao, odusevio me koliko je dobar kada ima prostora u igri sto nije slucaj u Barsi.
Men sana in corpore sano !

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #40 poslato: Jul 16, 2014, 02:44:55 posle podne »
Generalno,u poslednjih cini mi se 5 prvenstava,nagradu za najboljeg igraca dobija igrac iz reprezentacije koja nije sampion...
A sto se tice ovog SP-a,Mesiju nikako ne bih dao nagradu...
Nojer,Miler,Roben,Rodrigez,Kros,Di Marija...jednom od tih igraca...