Citat: slabakrv Jun 28, 2014, 01:07:30 posle podneCitat: mica86 Jun 28, 2014, 12:31:54 posle podneNe treba ti kreatin ako si na dijetizasto ne treba?A zasto treba?Sta dobija kretinom dok mu je snizen unos UH? Sta je cilj dijete a sta je cilj uzimanja kreatina?
Citat: mica86 Jun 28, 2014, 12:31:54 posle podneNe treba ti kreatin ako si na dijetizasto ne treba?
Ne treba ti kreatin ako si na dijeti
ja sam se salio malo za snagu...
A misici koji se "dobijaju" od drugih stvari to ne rade? Na koji nacin dobijas misic od kreatina? Na koji nacin ti kreatin daje snagu?
daje kreatin snagu, ali ga koristi samo ako si bas na brutalnim dijetama <75g uh i keto, ostalo je bacanje para. a tesko da ces sa njim da ''dobijes'' misice na ovakvim dijetama.
Citat: Jande Jun 28, 2014, 07:33:22 posle podnedaje kreatin snagu, ali ga koristi samo ako si bas na brutalnim dijetama <75g uh i keto, ostalo je bacanje para. a tesko da ces sa njim da ''dobijes'' misice na ovakvim dijetama.Kako kreatin na dijetama? Mozda u nekom periodu posle dijete.
Citat: sky Jun 29, 2014, 12:42:57 pre podneCitat: Jande Jun 28, 2014, 07:33:22 posle podnedaje kreatin snagu, ali ga koristi samo ako si bas na brutalnim dijetama <75g uh i keto, ostalo je bacanje para. a tesko da ces sa njim da ''dobijes'' misice na ovakvim dijetama.Kako kreatin na dijetama? Mozda u nekom periodu posle dijete. Procitao sam xxxxxx tekstova gde se konkretno na keto preporucuje 10-15g kreatina pre treninga za snagu jer mnogo opadnes...