Citat: Pedja_Petrovic Decembar 03, 2006, 10:19:43 pre podneA STO MORA DA BUDE BG JEBOTE??Pa dobro moze i Novi Beograd
A STO MORA DA BUDE BG JEBOTE??
Citat: natasha_bg Decembar 03, 2006, 10:58:08 pre podneCitat: Pedja_Petrovic Decembar 03, 2006, 10:19:43 pre podneA STO MORA DA BUDE BG JEBOTE??Pa dobro moze i Novi Beograd ..E TO EJ VEC BOLJE.....AL MISLIM DA JE NAJBOLJE MML!!!
Konacno i ja da se javim,nisam od obaveza stigao da pratim desavanja.Najverovatnije cu doci na okupljanje,u slucaju da nesto iskrsne javljam.
Citat: laracroft Decembar 02, 2006, 08:10:59 posle podnestavite i mene naravno na spisak,za sada 100posto nadam se da za nedelje nece nest da se promeni....elem a st akazete na sport kafe,ima mesta,i zdravom je fazonu(dakle ima sokica)a ima i piva za master pedju...JBT....VIDIS KAKO SE MISLI NA SENSEI-A...AL MORAM DA TE UPOZORIM LARA DA GUBIM OSECAJ ZA RELANOST POSLE 2 PIVA...A POSLE 4...GOD HELP US ALL!!!
stavite i mene naravno na spisak,za sada 100posto nadam se da za nedelje nece nest da se promeni....elem a st akazete na sport kafe,ima mesta,i zdravom je fazonu(dakle ima sokica)a ima i piva za master pedju
ma bg najbolji
a sto niko ne shvata ozbiljno moj prijedlog... Han Pijesak? na pola puta
Citat: Zoka Decembar 03, 2006, 05:15:47 posle podnea sto niko ne shvata ozbiljno moj prijedlog... Han Pijesak? na pola puta Moze li to malo preciznije?