Citat: t1000 Mart 02, 2007, 08:05:24 posle podneCitat: TTgirl Mart 02, 2007, 02:38:15 posle podneMoj drug ima jedan problem. . .vec 7 dana ne moze da radi jer oseti ostar bol u laktu kad god radi triceps. . .ima neko mozda savet?Krema,steznik. . ?ako je imao slican problem. . .thank's unapred;)Mene konstantno bole laktovi i zglobovi na rukama ( na nogama nisu jos poceli da ne ureknem) i nista mi ne smeta samo picim dalje. To je samo bol Mene prodje jer ga ignorisem tako sto se skoncentrisem na trening
Citat: TTgirl Mart 02, 2007, 02:38:15 posle podneMoj drug ima jedan problem. . .vec 7 dana ne moze da radi jer oseti ostar bol u laktu kad god radi triceps. . .ima neko mozda savet?Krema,steznik. . ?ako je imao slican problem. . .thank's unapred;)Mene konstantno bole laktovi i zglobovi na rukama ( na nogama nisu jos poceli da ne ureknem) i nista mi ne smeta samo picim dalje.
Moj drug ima jedan problem. . .vec 7 dana ne moze da radi jer oseti ostar bol u laktu kad god radi triceps. . .ima neko mozda savet?Krema,steznik. . ?ako je imao slican problem. . .thank's unapred;)