Novembar 17, 2024, 12:19:50 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Pitanje oko ishrane (mase)  (Pročitano 4106 puta)

Van mreže NuklearnaKokica

• Član
  • *
Pitanje oko ishrane (mase)
« poslato: Maj 23, 2014, 11:43:12 posle podne »
Poz svima,imam 16 godina i imam pitanje vezano za ishranu.Vidim da svi ovde na forumu pisu svoje obroke i cime se hrane i tako to i vidim da svi jedu po pola kila mesa,pirinca i jos nekih tako "zdravih" namirnica.E sad,posto ja nisam u takvoj finansiskoj mogucnosti da svaki dan mogu da jedem ribu,belo meso,pirinac itd. a zelim da nabijem koje kilo (visok sam 183 imam oko 70 kg) zanima me kako da se hranim i koliko posto ja jedem sve i pokusavam da jedem sto vise a uz to i vezbam (ne radim ove teze vezbe kao mrtva dizanja,cucnjeve i to zbog kicme jer sam jos u razvoju) pa ako nije problem da me malo posavetujete ipak ste stariji i iskusniji :D i ne zaboravite cinjenicu da idem u skolu i da tamo nemam neki obrok ( Obicno su to peciva i ostale gluposti).

Van mreže Milan Valjevic

• Light Heavyweight Member
  • VIP Member
Odg: Pitanje oko ishrane (mase)
« Odgovor #1 poslato: Maj 23, 2014, 11:58:23 posle podne »
onda obicno nema mesta sa takvim obrocima u ovom sportu,zalosna ali istinito ishrana je uspeh u svemu..
KO SME TAJ MOŽE. KO NE ZNA ZA STRAH TAJ IDE NAPRED !!!

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Maj 24, 2014, 12:06:15 pre podne »
znaci ja treba da budem tatin sin pa svaki dan iz dzepa da mu vadim 1000 dinara da bi imalo mesta u tom sportu  :) ? neka hvala naravno da necu ..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Maj 24, 2014, 06:43:11 pre podne »
znaci ja treba da budem tatin sin pa svaki dan iz dzepa da mu vadim 1000 dinara da bi imalo mesta u tom sportu  :) ? neka hvala naravno da necu ..

ne ne treba da vadis ti,vec treba da objasnis svojim roidteljima da je isto  da se hrani ZDRAVO i PRAVO i da se jede smece!!
Tvoja peciva i gluposti tipa pljeske itd,kostaju te dnevno 300-400 din a to je 800 gr mesa!!!
Rucak koji tvoja mama sprema kosta i vise,a verovatno je kao i sva domaca kuhinjha-smece
itd it ditd
a ovo da neces da radis sa tegovima jer si jos u razvoju...neznam sta reci na to

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Maj 24, 2014, 12:52:17 posle podne »
ne,nisam rekao da necu da radim sa tegovima,ja i te kako vezbam sa njima,ali necu da radim te vezbe koje presuju kicmu jer mogao bih da imam svakakve probleme,jos se razvijam...

Van mreže Стрелок

« Odgovor #5 poslato: Maj 24, 2014, 03:29:58 posle podne »
ne,nisam rekao da necu da radim sa tegovima,ja i te kako vezbam sa njima,ali necu da radim te vezbe koje presuju kicmu jer mogao bih da imam svakakve probleme,jos se razvijam...
Ja čučanj radim od 16 godina...

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #6 poslato: Maj 24, 2014, 03:43:53 posle podne »

A ovo za hranu si preskocio?

Decko, zivis u zabludama gadnim.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Maj 24, 2014, 04:32:02 posle podne »

koje probleme bi mogao da imas?

Van mreže dida

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Maj 24, 2014, 05:30:12 posle podne »
nuklernakokica da ti ja nesto kazem posto smo isto godiste . e ovako sva zdrava hrana koja se koristi u bb mnogo je jeftinija od nezdrave hrane hamburgeri,pizze,coca-cola itd recimo evo ti primjer jedan hamburger kosta 150dinara ili 1,5 eura a za te pare mozes da kupis 2 kila pirinca ili 3-4 kg krompira pa sve fino iskombinujes sa malo jaja mesa . Moji roditelji svaki mjesec mene vode sa njima u trgovinu da mi kupe sve sto mi treba od  hrane  a samo mi otac radi, majka mi stalno posebno sprema hranu samo zato sto ja ne pijem i ne pusim kao ostali moji vrsnjaci ,sto postuju to sto ja treniram i uporan sam . Ubijedio sam ih da suplementi nisu otrov i za to mi daju pare . Ja imam soj stek para da dopunim sta mi treba za ishranu . Nemam potrebu da jedem nezdravu hranu jednostavno uzivam u ovoj bb hrani. Malo sam skrenuo sam teme ali sam ti namjerno sve napisao da bih te razuvjerio jer smo vrsnjaci pa zato . Ja sam prosle godine poceo u teretanu sa 50kg sada posle 10 mjeseci imam 62kg uz redovnu zdravu ishranu i dobar trening i naravno sto je najbitnije motivacija koju imam. Pozz

Van mreže Metak

« Odgovor #9 poslato: Maj 24, 2014, 07:17:55 posle podne »
opusti se neces da usporis rast, ako radis cucanj i mrtvo,
i ja imam 16 godina, pa najvise radim te vezbe

Van mreže dida

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Maj 24, 2014, 08:42:40 posle podne »
Kao sto ti je metak rekao a i ja sam u gornjem postu zaboravio da naglasim da ti od ovih vjezbi nista lose ne moze bit samo bolje jer se luci testosteron mnogo vise nego kada radis ostale vjezbe i bas se preporucuju ako si pocetnik a hoces masu samo je bitno da naucis pravilnu tehniku izvodjenja i nemas da brines.

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: Maj 25, 2014, 12:08:58 pre podne »

Pa cekaj brate,ceo taj bb je jedna velika zabluda ? Na jutjubu gledam onog Nixu koji prica kako to ne valja klinci da rade a sad ovde totalno druga prica ?

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Maj 25, 2014, 12:10:22 pre podne »
nuklernakokica da ti ja nesto kazem posto smo isto godiste . e ovako sva zdrava hrana koja se koristi u bb mnogo je jeftinija od nezdrave hrane hamburgeri,pizze,coca-cola itd recimo evo ti primjer jedan hamburger kosta 150dinara ili 1,5 eura a za te pare mozes da kupis 2 kila pirinca ili 3-4 kg krompira pa sve fino iskombinujes sa malo jaja mesa . Moji roditelji svaki mjesec mene vode sa njima u trgovinu da mi kupe sve sto mi treba od  hrane  a samo mi otac radi, majka mi stalno posebno sprema hranu samo zato sto ja ne pijem i ne pusim kao ostali moji vrsnjaci ,sto postuju to sto ja treniram i uporan sam . Ubijedio sam ih da suplementi nisu otrov i za to mi daju pare . Ja imam soj stek para da dopunim sta mi treba za ishranu . Nemam potrebu da jedem nezdravu hranu jednostavno uzivam u ovoj bb hrani. Malo sam skrenuo sam teme ali sam ti namjerno sve napisao da bih te razuvjerio jer smo vrsnjaci pa zato . Ja sam prosle godine poceo u teretanu sa 50kg sada posle 10 mjeseci imam 62kg uz redovnu zdravu ishranu i dobar trening i naravno sto je najbitnije motivacija koju imam. Pozz

Je li brate kako ti kenjas ? Je l jedes nesto corbasto ili samo suvo kokas ? Verovatno si jeo nekad pasulj za rucak ili tako nesto :)

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #13 poslato: Maj 25, 2014, 12:18:56 pre podne »

Pa cekaj brate,ceo taj bb je jedna velika zabluda ? Na jutjubu gledam onog Nixu koji prica kako to ne valja klinci da rade a sad ovde totalno druga prica ?

Pusti Nixu, decko ne zna gde udara.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #14 poslato: Maj 25, 2014, 09:41:46 pre podne »

a nixa ima kredibiltet da prica bilo st?
znas nesto o njemu?
izlgeda super?
ima zavrsnee skole?
ima klijetne?
ili izjavljuje i sam kakosu srbi kreteni i kako uzima pare na YT jer ga budale slusaju sta prica?