Poz narode, mislio sam da nastavim ovde mozda neko odg, da ne otvaram novu temu za jedno pitanje.. Ako to nikom ne smeta hvala i presao bi na sledece..
Visina: 176cm - Kg: 81 Malo sam dobio stomaka od kako sam prestao sa kurom jer sam pokvario ishranu, posto sam bio na putu, sad bi volio malo da spustim BF..
Prva kura je pocela u polovini februara sa sledece navedenim
Testo E 500mg sedmicno (12 sedmica)
Metan 30mg dnevno (4 sedmice) od 1 do 4 sedmice..
Testo P 100 mg svaka 3 dana (4 sedmice) od 12 do 16 sedmice..
Anastrazole (Zastita) 10 kapi svaka 3 dana kroz cijelu kuru..
Posle tog 10 dana svaki dan po 1000iu pregnila
Clomid posle kure, prvi dan 4 tablete drugi 3 i tako do 1 tabletu po svaki dan.. 20 tableta..Sve je zavrseno oko pocetka Juni mjeseca..
Dorucak je Ovsene 100g sa 20-30g whey, 3 obroka po 80g rize i 150g piletine,medju obroke bademe i slicno, pre treninga glutamin, u toku treninga bcaa, a posle treninga 2 mjerice whey i pred spavanje mjerica i pola Cazeina,
Sad imam u cilju krenuti sa drugom kurom pa bih volio od vas iskusnijih cuti misljenja za ovu gore navedenu kuru i sledeca pitanja:
1. Jeli mi pametno krenuti sad sa kurom ili da odmaram jos?
2. Sledeca kura je planirana sa Front Load 2 sedmice Testo E 1000mg a preostalih 8 sedmica na 750mg ili 500mg sedmicno i Tren 300mg od 6 do 10 sedmice, i na kraju Testo P za brzu regeneraciju i vracanje testa u normalu, i armidex kroz cijelu kuru kao i PCT sa pregnilom 1000iu svaki dan ( 10 dana )
3. Ili sto sam dobio od dilera predlog mada mi se ne svidja 100% ali cu napisati, Testo 750mg sedmicno 10 sedmica na kraju Testo P, Tren 8 sedmica svaka 3 dana po 100mg i uz to Win 40mg dnevno ( ORAL ) 8 sedmica, i zastite Armidex i Dostinex..
Ja se nadam da nisam smorio sa postom i da cu dobiti iskusan odgovor kao i kritiku primiti ako je potrebno, jer bi volio da mi ipak vi iskusniji savjetujete sta i kako je najbolje od tog navedenog, ako treba nesto izbaciti ili dodati slobodno recite.