Pozdrav svima... Treba mi savjet iskusnih...Evo druga nedelja je vec kako uzimam wins od sb labs-a solo, uz dobru ishranu, sa niskim procentom UH, uz njega kombinujem i klen, 2 dana on 2 dana off,uz kardio treninge, nisam imao nikakve nuspojave od winsa,da bi danas cijeli dan imao mucnine u stomaku i dijareju sa neugodnim mirisom...Inace nisam bas novi u ovome,trenirao sam zadnje 2 ipo godine redovno, i dostigao 100kg mis mase,pa sam prebrzo donio odluku da idem sa winsom na solo,a prethodno nisam procesljao sve forume..Skapirao sam da najbolje efekte ima u kombinaciji sa testom ili depo,i to injektivna varijanta...Zanima me da li ima neko ko je imao slicne probleme,i da li da prekinem sa tabl verzijom pa da krenem sa injektivnom u kombinaciji sa depom,ili testom,ili da skroz eliminisem wins, i ubacim nesto drugo???
visina 185, tezina 100kg
Ishrana: 500g bijelog mesa, 2 tunjevine, 10 bjelanaca, 300g sira, whey,bcca, riza,ovsene,salata,brokoli
Trening: Pon: Grudi biceps: uto: Noge; pauza (kardio), Cet: Ledja triceps; Petak: ramena...
Cilj - izdvajanje misica uz min postotak masnoce, bez velikog gubitka misicne mase..