Plan je da uzmem 800g THE Arginina. Dve kutije. Trenutno sam na rotacijama UH. Svrha uzimanja je optimalno povecanje lucenja hormona rasta ako je uopste izvodljivo sa Argininom? Moje neko misljenje je da pijem 10g pre spavanja, i tako mi izadje da mogu ''duzi vremenski'' period da ga pijem da bi imalo nekog ''bitnijeg'' pomaka. Ili 10g u toku dana, ne znam kad je najbolji tajming? Tako sam ja zamislio. Sad pitanje je da li se isplati u tu svrhu uzimati? ili sam ja omasio poentu nacisto? Generalno nemam kesa da mogu da pijem 20-30g 3 meseca
ma ukapirao sam to oko tvog razmisljanja oko svrhe uzimanja arignina
ali me vise druze intresuje,koja je svrha pokusaja podizanja prirodnog nivoa GH,TJ STA KONRKETNO ocekujes od kolicine izlucevine koju mogu prirodni preparati da urade? Mislim da je ovo vrlo bitno da razmrsimo posto mi se cini da iz pretodhodnih postova,a gde smo ti odgovarali porpilicno olako prihvatas cinjenicu da su ovo PRIRODNI preparati,tj bojim se da ne smatras nekoliko bitnih stvari kao TACNE cinenice tj da usled povecanja hormona rasta npr moze da dodje do
-povecanja visine
-gubljenja masnih naslaga
-..
da se rauzmemo-NE ODGOVARAM te od argnina kao jednog od FENOMELANIH preparata i jednog od kojih vredi svaki ulozen dinar,ali ovo sto pisem mi ne ide u prilog,ali jednostavno ne volim i ne zelim da ljudima rpicam BAJKE kako bih prodao nesto,a ne iz razloga sto sam neki lazni moralista,vec iz razloga sto npr ti Djole,sutra mozes da kazes da si popio dve ili pet kutija necega (nije bitno cega) a da rezulatat NIJE onaj koji ti je recen.O tome se radi