Huh al ste se raspisali, ne znam na sta bih prvo odgovorila
Slika nema, dok ne napravim od sebe nesto hahaahah
Nece mi otpasti kosa, niti mutirati glas, krenucu sa minimalnim dozama, par nedelja... Ta Aleksandra (svaka cast za formu, sa sportske strane) uzima ozbiljne doze svega i svacega, i to jos dok je bila maloletna, tako da sve i da hocu takva necu postati
praticu sve, ako nesto krene kako ne treba, prestacu i gotovo. Niti ocekujem da uradim sad bogznasta od svog tela time, ali jesam radoznala. Jedino sto me plasi je uticaj na reproduktivno zdravlje, apsolutno nista drugo sem toga, treba da radjam za 5-6 godina jelte
Nisam jos krenula, ni clen, ni anavar, jer se razvlacim od jednog do drugog lekara jos uvek. One poslednje slike, jesam vodena, previse, to nije realno stanje stvari, i nisam neko ko je usao u teretanu i posle mesec dana rekao hocu nesto na brzinu da dodjem do rezultata. Imam faze kada vise pazim, i kada manje pazim, letos je forma bila jako dobra, mada malo misica za moj ukus, nadam se da ce ovo leto biti mnogo bolje. Pozdrav svima, pisite, na trenutak mi se cinilo da vas sve mrzi o bilo cemu da diskutujete, ovo je osvezenje