Pa pazi ,ja inace izbegavam fizicke sukobe .To sto si pomenuo u izlasku ,hiljadu puta sam iskulirao neke debile studente itd sa cvikama ,sta mi treba u zivotu da ga izvrnem iz udarca i natovarim problem sebi na glavu.Kad vidim da mi neko nije ravan nasmejem se i iskuliram.Problem je nastajao uglavnom sa ljudima koji su isto bili na hemiji,lupam sad ali ono lik je ubedjen da je najjaci ako moze digne najvise na bencu ili mrtvom ,a pre toga nije imao ni jednu tucu u zivotu i ne moze da skonta da to nije direktno povezano.Tu je dolazilo do konflikta cesto ,il je testosteron i trenbolon govorio iz nas
stvori se velika zavist izmedju ljudi jer je svako uzimanjem toga ubedjen da je najjaci i da mu niko nije ravan jbg.Visak hormona se mora ispoljiti ,samo zavisi od osobe do osobe na koji nacin to radi.Ne prilici magarcima od po skoro 30 godina da se fizicki obracunavaju ,nije civilizovano al takva situacija
A ta depresija,jednostavno...nemas vise vestacih 500mg testa u sebi ,kolicina u organizmu opada i odma se to odrazava na trening ,ne dizez 120 vec 100 itd ,slabija motivacija.Kad znas da imas nesto u sebi zelis to da iskoristis 100% i to te psihicki vuce da radis kao manijak.