Joj uobrazicu se
Hvala na recima podrske! Kad zene udele kompliment, sta vise pozeleti! Pre stavljanja slike, psihicki sam se pripremila i na dobre i lose komentare, ali da ce mi Pedja komentarisati kosu, to nisam ocekivala... neprocenjivo
Evo posto me trenutno ubija to sto se skoro izgladnjujem preko dana, do konkretnog obroka u 18h, kad se kontrolisem da se ne prejedem, jer mi je to obrok pre teretane... pokusacu vec od sutra u 8 ujutru da jedem meso i pirinac, pa da ponesem ovsenu palacinku, koju mogu usput da pojedem popodne. tako cu rasporediti hidrate u prvi deo dana. I plus, posle posla mogu odmah u teretanu, ne da se vracam kuci da bih jela
Sto se tice treninga, nikakvu toplu vodu ne izmisljam. Forsiram sto vece tezine, ponavljanja do 15 max u seriji. Meni je kriticna tacka pauza izmedju vezbanja... zato mi kruzni trening odgovara. Nisam za to da se traka besomucno koristi (kao vecina devojaka), ali genetika mi je takva, lako se gojim, dok nisam pojacala kardio dugo sam tapkala u mestu, iako je ishrana bila mnogo sredjenija. trcim nekad i 6 puta nedeljno, pre par nedelja sam nesto eksperimentisala, trcala sat vremena 10km. Meni trcanje prija i to je to, nisam primetila da mi je nesto otisla previse mislicna masa, slikacu vam i noge