Rasha, lupas gluposti, ko jos moze pojesti kilogram proteina dnevno, i kakve ima fajde uzeti 5-6 mjerica proteina poslije treninga, pa ipak smo ljudi nismo konji to je sigurno oko 150 grama proteina.
Jos me nesto interesuje, ako jedes kilogram i po mesa dnevno, hajde da vidimo slike, trebalo bi da si velik, a ako nisi onda definitivno u necemu grijesis.
Vidjam ljude koji izgledaju veliko i sa 250-300 grama proteina.. postoje i pro-ovi koji ne unose vise od 300-400 pa su kao stijena... koliko sam ja cuo Greg Kovacs je jeo oko 700 grama proteina dnevno.. niko vise.. i mislim da nema potrebe za 1000 grama proteina dnevno?
Ipak mora negdje postojati granica covjece sta je s tobom.
E nomoj da si lud i prestani da slusas gluposti sto citas po kojekakvim sajtovima-novinama... Proovi unose 300 grama hahahahahh... Pa covece mozda u PWM... jebote ne vredi...
P.S. Otkud svi vi znate koliko proteina jede bilo ko od njih... Spavate sa mjima???
2 stvar... Ja mozda od svih nas ovde imam najmanje finansijske mogucnosti.... Ali to me nece spreciti... Nema veze... Ja sam vec 3 meseca bez suplemenata... Ikakvih.. I sada sve pare dajem na hranu... A to je kilo do kilo ipo piletine... 2 konzerve od po 280 grama ribe Tuna di Konte... I poneko celo jaje i to je sve... Slike moje... Ja se nadam na leto jer krecem na dijetu u februaru... A sada nema smisla jer sam debeo kao svinja... A poprilicno sam velik... Sve ostalo mozes da me pitas na okupljanju u BG...
P.S. 2 ... Navli na pice... Mozes jednog dana postatio kao Koleman...
.. Recimo evo da uzmemo da svi treniramo 3 puta nedjeljno sve misicne partije, kao sto je navodno Arnold radio... i sta razvicu se kao Arnold... Kako da ne...99.99% nece dobiti nista...
Otkud ti znas sta je Arnold radio.. Pa ako si bar gledao Pumping Iron mogao si da vidis sta je on radio... Zajebavao druge ljude i govorio im da prave greske da bi on bio najbolji...
Sve to stoji, al ja jos nisam dobio odgovor koliko Rasha dnevno unosi proteina, Pedja izgleda da je tebe i Rasha zajeb´o u tome..
Bolan Rasha znas li ti sta je 300 grama govedine bolan, nije ti to piletina mekana, jos njegovih par obroka te iste govedine + jos mesa + jos svega.. (Cutler).
Kako mozes reci da je to malo :?
Znam sta je 300 grama govedine... I iskreno mi zao sto nemam para da cesce da je jedem... Imas viska???... A neboj se za Katlera... Ima on jake zube...
Ne znam zasto bi nekom od +100kg sa niskim bf bio problem da unese 1000g proteina? Samo je pitanje da li je isplativo (i finansijski, a i da li ce doneti veci napredak nego npr 500g). Odgovor je sigurno ne!
Npr, ja kad imam celodnevno planinarenje imam 12-15 obroka u tom danu. U tih 12+ obroka nakupi se preko 600g proteina, a nekad i preko 8000kcal, ispraceno sa +30g glutamina, a imam samo nekih 72kg. Ali meni je toliki unos tad potreban. Naravno, to mi se ne desava cesto, vec otprilike jednom u mesecno, kad imam penjanje u trajanju od 14-15, pa i vise sati.
Sto sam sve ovo pisao? Koja je poenta? To da ne treba napadati sad Rashu zbog njegovog visokog unosa proteina, mozda decko stvarno ima velike potrebe. Otkud vi znate, pa ga odmah napadate?
Fora je u tome sto ne mogu da podmirim svoje potrebe.. A ti to sto pricas jedan dan u XX dana... Nije fora pojesti kilo mesa za jedan obrok.. Cilj je u kontinuitetu... Znaci svaki dan.... Nema preeskakanja... A za ove tvoje pro bildere ... Nema smisla komentarisati...
[qupte]NIKO NEMA NOVCA I MOGUCNOSTI DA UNOSI 1000 GR PROTOEINA TAKO DA ONO RASINO I NIJE OZBILJNO...
[/quote] Pa ja i ne pricam za sebe... Bila je rec o Katleru... Ja bih bio srecan kad bih svaki dan imao para za 400///...
I sto se tice one Pedjine dijete... A eto vidite da je neko tu sabrao Pedji 600 i kusur proteina... Samo ni to nije svaki dan isto.. Garant i verovatno da ovaj whey varira unos... Konacno pedja imao 90 kila .... A katler 130... Racunajte sami...
Epilog price.... Misica rastu od... hmmmmmmmm... Pica... Pomfrit.... Suljpa.... Ponekad se kupi onaj kreatin... On vuce vodu u misice... To je dobro... i da 1,5 grama po kili tezine...