Pa ja vidim da vladar nije glup niti smotan... I verujem da jede bar 300 grama... Ili koliko god... Ali kako moze da poveruje u to da Katler jede 500??? Ili koliko god tamo da ima... I to u 5 obroka...
quote author=Vladar link=topic=2978.msg70511#msg70511 date=1164809549]
Ne znam kakav je sastav ovih praskova koje pije, predostavljam da su visokoproteinske varijante...
Vi mislite da je ovo malo?
Ja sam radiji da pojedem vise puta u toku dana po neku porciju od 300-400 grama mesa, ili cak i malo manje ali da je cesce, rasporedjeno tokom citavog dana, nego da sibnem 1kg odjednom.... Ovo je neka mass varijanta, predpostavljam da u fazi priprema obori UH i znacajno poveca unos proteina, mada kazem opet ne znam za ovaj sastav ovih praskova... Da li ih je samo prekomponovao da bi izreklamirao sponzora pa mozda mimo njih unosi jos hrane... ne znam... ali mislim da 5 cvrstih obroka nije losa varijanta ako i uzmete u obzir da je covjek vrlo cesto na putu, pa je i moguce da ima ove dodatke koji mu zamjenjuju obroke.... nisam siguran, eto neka moja vidjenja, generalno mi ne izgleda lose iz moje neke perspektive, e sad da li on kao MRO treba da unosi jos vise ne znam...
[/quote]
Znaci evo sam sam sebe citirao, takodje sam rekao u kasnijem odgovoru da mi je logicno da neko krene sa 3-4gr po kg kao sto rece Sarcev.
Iz ovog mog posta valjda bi trebalo da zakljucite da sam sumnjicav, a ja tu nisam umio sracunati 500gr proteina jer nisam znao sastav ovih dodataka. Inace bih i jos drugacije odgovorio.
Da li Cutler laze nemam pojma, prenio sam info da bi komentarisali i da bi mi neko rekao koliko ima grama u ovim dodacima. Pomenuo sam da je covjek na putu i da mi nije izgledalo lose unositi 5 cvrstih obroka, i gomilu dobrih dodataka. Niti sta tvrdim, niti sam ga ja hranio, ovo je info sa njegovog sajta, vrijedjelo je prenijeti i da lijepo svi daju svoje misljenje o tome.
Pun mi je q off tema, i volim da se diskutuje o pravim stvarima, ne da se svadjamo niti ubjedjujemo, vec da konstruktivno razgovaramo.
Nema mjesta na svijetu gdje sam rekao da je potrebno 1gr po kg, ja unosim onoliko koliko stignem, a da se kako mogu uklopiti prije bi unosio na mojih 145kg 1000gr nego 145gr, iako mislim da 1000gr proteina cak ni za Cutlera pogotovo u offseason gdje mora unjeti isto toliko uh, mi zvuci malo previse tako da je predpostavljam da je istina negdje izmedju, u fazi priprema kada obori uh sigurno izadje jace u proteinima.... Nego da se ne vracamo na tu pricu, to je moje vidjenje, koje je opet amatersko, i potpuno cu prihvatiti ako nisam u pravu...
Ali da me prozivas za neku budalastinu od 1gr-1kg stvarno nema smisla...
Dalje odlicno znam kako rade casopisi, prenio sam odgovore nekih profesionalaca u podforumu Clanci, a to vrlo vjerovatno nisu pisali ti profesionalci, ali odgovori su korektni ko god da ih je pisao, a i racunao sam da ce mladje privuci imena i da ce procitati i poslusati takve neke stvari...
Koliko znam ce se vidjeti iz mojih komentara, mislim da ne znam uopste puno, ali da imam neka iskustva i znanja koja mozda nekome mogu biti zanimljiva, imam i volju da napredujem i ucim, i nemam problem sa tim da bilo koga ko mi na normalni nacin neke stvari predoci koje imaju veze sa mozgom i poslusam, nisam sujetan, a tebi sam odgovorio prethodni put zato sto ti pristup nije dobar...
Lijepo sam ti napisao, necu da se ponavljam...
Posto sam nesto prenosio u podforumu zenskog BB nisam ranije stigao da vidim ove poruke pa zato odgovaram sa zakasnjenjem.
Pozz