A sta meni znace tvoje slike pa mogu ja sad da napisem da sam se rodio ovakav i kazem pogledaj mene???!!!!Velike tezine i visoko proteinska ishrana uticu na razvoj misicne mase naucno dokazno za vecinu ljudi:
4-6 ponavljanja snaga
6-10 pon hipertrofija tj misicni rast
preko 10 pon misicna izdrzljivost
Naravno sve podrazumeva da se radi sa maksimalnim tezinama sa kojim mozes da uradis nesto od ovog broja ponavljanja,npr ja benc kad radim masu radim sa 180-190kg 6-8 ponavljanja, i rastem,da li bi isto tako rastao kad bi poceo da radim benc npr sa 40kg
???Brate neznam koja bi mi hemija trebala da uspem u tome a znam gomilu momaka koji godinama rade sa malim tezinama i nisu mrdnuli u razvoju,isto tako tonu momaka koji rade sa ogromnim tezinama i daleko od toga da su mali!!!Pedja je pedja njega taj princip radi i to odlicno ga radi,ali ne mozete pricati to su novi principi treninga itd pa hoces da kazes da bi swarc bio onakav da je radio sa malim tezinama ,dorian,ronnie ,tom platz i ostali???Sve koje znam a da rade sa velikim tezinama taj sistem odlicno radi nekog radi taj drugi ali to zavisi od osobe do osobe ali ja cu se uvek drzati tog principa jer znam kako moje telo reaguje na to!!!!Pa kad sam poceo da treninram prvi put u zivotu 2 godine sam radio sa malim tezinama i znas koliko sam napredovao???Nista eto koliko,tek kad sam poceo da forsiram velike tezine poceo sam da rastem